Firmafon får over 10 millioner i investering

Firmafon får over 10 millioner i investering

Firmafon får investering på over 10 millioner fra Kaare Danielsen og en række andre private investorer. Vi har netop lukket en ny runde investering: borsen.dk/nyheder/avisen… — Niklas Stephenson (@nikstep) May 8, 2013 Kaare Danielsen der tidligere investerede i 123hjemmeside kaster flere millioner og en masse erfaring efter en dansk startup, som der blev nævnt i

Firmafon får investering på over 10 millioner fra Kaare Danielsen og en række andre private investorer.

Kaare Danielsen der tidligere investerede i 123hjemmeside kaster flere millioner og en masse erfaring efter en dansk startup, som der blev nævnt i går til TechBBQ så er det en mangelvare at erfarne folk der har gjort det før hjælper “nye” startups både med kapital men også viden de kan bruge til yderligere eksandering. Og med Kaares mange års erfaring i Jobindex.dk er dette præcis tilfældet og dette kan blive en meget vigtig milestone mod vækstkurver der peger den rigtige retning.

“Kaare Danielsen har haft stor succes med at sælge ydelser på nettet til virksomheder i form af jobannoncer, og derfor har det meget stor værdi for os, at han nu træder ind i bestyrelsen og skyder penge i Firmafon,” siger Firmafon-chef Peter Engelbrecht til Børsen

.

Vi forsøger og få en kommentar fra Kaare Danielsen og Niklas omkring denne investering og hvad de forventer der vil komme til at ske hos Firmafon. Endeligt skal der lyde et stort tillykke fra Trendsonline.dk teamet bag Firmafon, det er godt gået.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: