Arkiver

Podcast

Fokus – Martin Thorborgs bud på fremtidens webshop

Hvordan gør du din webshop klar til fremtiden, hvad skal du satse på og hvad er spild af ressourcer. Trendsonline.dk kommer i denne fokusserie rundt om emnet, der berører alle der har en webshop. Så hvis du læser dette og ikke har en webshop, så husk at dele denne fokusserie med venner og bekendte der kunne være det mindste interesseret.

Et, to, klik, et stk. speedbåd og værtindegaver
Uden at afsløre for meget kommer vi virkelig rundt omkring og får en håndfuld guldkorn serveret på et sølvfad. Vi starter ud med Martin Thorborg, manden der er lig iværksætteri i Danmark. Hans køb af en
speedbåd til kr. 300.000, uden at have set den i den virkelige verden. Bestilling af værtindegaver fra strandstolen med få klik på smartphonen. Den gode købmand og rigtig mange andre gode råd til dig.

Fokusserien om fremtidens webshop er debatskabende interviews og artikler. Debatten foregår på vores Facebook fanpage, LinkedIn gruppe mv. Hvis man vil være med kan man hurtigt melde sig til.
Desuden kan man skrive kommentarer nedenfor.

Rigtig god fornøjelse!

Podcast # 9 – Interview med Martin Thorborg -1 time 15 min.


13 kommentarer

Skriv et svar