Arkiver

Podcast

Podcast # 17 – Interview med Ole Kassow – Spiir.dk

Kan man ikke sige at din privatøkonomi er spirende, har du brug for spiration til hvordan den bliver bedre. For startups kan den økonomiske situation være trængt, men også for alle andre.

Spiir.dk en dansk webtjeneste der er helt gratis vil lave om på den besværlige tilgang til netbankens forældede udseende og funktionalitet. Vi har tidigere interviewet en anden dansk startup Banklog der arbejder indenfor samme område. Men Trendsonline.dk synes altid der er spændende at snakke med inspirerende startups, og det må vi virkelig sige vi har fat i denne gang. Ole Kassow er den ene stifter af Spiir.dk husk med to I’er og vi har fanget ham på en autentisk skype forbindelse fra Malta, der kan være lidt støj, traktorer og en stille brise, men udbyttet vejer op for det. Rigtig god fornøjelse med de næste 50 minutter, med Ole Kassow og Trendsonline.dk

Podcast # 16 – Interview med Ole Kassow / Spiir.dk – 50 min.

www.spiir.dk

4 kommentarer

Skriv et svar