Arkiver

Podcast

Podcast # 102 – Interview med Mads Mathiesen – Frokost.dk

Uden mad og drikke duer startup virksomheden ikke, hvad der startede ud med en simpel idé at lave nemmere frokost til danske virksomheder har udviklet sig til en dansk succeshistorie. Det er startup-fabrikken Rainmaking der i dag ejer Frokost.dk. Det startede ud med Martin Bjergegaard fra Rainmaking fik idéen, mens han stadig var ansat hos super kokken og iværksætteren Claus Meyer.

Claus var med på ideen og siden er der leveret mange frokoster til Københavnske og Aarhusianske munde, Claus er ikke med mere i ejerkredsen og idag er Meyer kun tilknyttet som leverandør til Frokost.dk. Trendsonline.dk tog en snak med den Mads, der er manden der styrer Frokost.dk hos Rainmaking.dk

I dette podcast kan du bl.a. høre:

– Hvordan startede Frokost.dk og hvilke rolle havde Claus Meyer?
– Logistikken er noget af det vigtigste, men hvordan fik de has på logistikken?
– Hvordan har Frokost.dk fået styr på deres customer retention?
– Hvor mange munde mætter Frokost.dk til daglig?
– Har Frokost.dk haft fokus på kunden fra starten af?
– Har Frokost.dk været igennem pivots?
– Hvordan bruger Frokost.dk iPads ude ved slutkunden?
og meget mere

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 102 – Interview med Frokost.dk – Mads Mathiesen, 32 min.

1 kommentar

  • I’m not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists. kfbekgbcagba

Skriv et svar