Arkiver

NyhederPlatform

Transport-startup lancerer platform med housewarming i nyåbnede The Camp

Torsdag holder transport-startuppet Wuxus kombineret housewarming og lancering af deres platform. Der er nemlig sket en del for virksomheden i den sidste tid. Platformen er klar til affyring, og de nye rammer i The Camp i Ballerup er klar til at modtage gæster.

Tryg og Rainmaking Loft gik tidligere på året sammen om at skabe et nyt kontorfællesskab i forlængelse af Trygs hovedkvarter. De lagde en føler ud til Wuxus. Om ikke transportplatformen kunne tænke sig at rykke teltpælene op og flytte til Ballerup. Startuppet var friske på et eventyr, og nu er de faldet til og klar til at slå dørene op for deres nye domicil.

Rykket fra den tidligere adresse i Køge og til The Camp er noget, som Wuxus har set frem til længe. De sad i et mindre kontorfællesskab før, men der var ikke noget fokus på iværksætteri, fortæller Kommunikationsansvarlig i Wuxus, Anita Nordhild Olsen.

Omgivelser, som er både professionelle og behagelige

En stor del at attraktionen var derfor også muligheden for et bredt netværk og muligheden for samarbejde og erfaringsudveksling med både Tryg og de forskellige virksomheder, de kommer til at dele faciliteter med. Og faciliteterne er også en bonus, forklarer hun.

Læs også: Rainmaking Loft og Tryg går sammen om nyt kontorfællesskab

“Omgivelserne er flotte og professionelle. Det er en behagelig fordel, når man skal tage imod potentielle investorer eller samarbejdspartnere på hjemmebanen,” lyder det.

Og så ser de meget frem til at blive en del af det sociale og innovative miljø.

“Vi har følt os meget godt taget imod, så vi har kun positive ting at sige om The Camp,” siger Anita Nordhild Olsen.

Klar til lancering

Wuxus har udviklet en online platform, hvor vognmænd og transportkøbere kan finde hinanden. Mange lastbiler og andre former for transportkøretøjer kører nemlig ofte rundt med halvt eller helt tomme vogne i løbet af dagen. Derfor har Wuxus udviklet en tosidet platform, så de tomme kvadratmetre i lastbilerne kan udnyttes bedre og nemmere.

Læs også: Transportplatformen Wuxus har mange jern i ilden

Fra torsdag kan vognmændene oprette sig som bruger af platformen, hvor de kan registrere deres biler og holde øje med ruten ved hjælp af geotracking. På den måde ved vognmanden altid, hvor hans biler er.

“Nu har vi endelig noget konkret at komme med, det har vi set frem til,” siger Anita Nordhild Olsen.

Ved udgangen af måneden åbner platformen op for ordrebooking, og ballet er i gang. Som en yderligere feature kan vognmændene også oprette private netværk via platformen og invitere kolleger ind på Wuxus, hvis der er en opgave, de ikke selv har mulighed for at påtage sig.

Wuxus regner med allerede at have omkring 70 vognmænd registreret på platformen ved lanceringen.

Skriv et svar