Arkiver

Podcast

Podcast # 104 – Interview med Martin Bjergegaard – Betternow

Rainmaking er en startupfabrik, og vi snakkede med dem i sidste uge hvor vi hørte ind til Frokost.dk, lyt til interview med Frokost.dk. Denne gang har vi fokus på en anden startup der er under Rainmakings vinger. Det er velgørenhedsportalen Betternow, der startede som en god idé i varme Miami.

Det var en grundlæggerne fra Rainmaking Martin Bjergegaard, der var manden bag ideen. I dag er det vokset til en stor velgørendsheds portal og vejen fra idé til hvor de er i dag er inspirerende. Betternow er nu klar til at indtage andre markeder i Europa og hvad der er en mindre dansk startup nu, ser ud til at gå en spændende fremtid i møde. Vi tog en snak med Martin Bjergegaard om alt fra ideen til der hvor de er i dag.

I dette podcast kan du bl.a. høre

– Kan man starte en iværksætter kariere med at sælge farvekopier?
– Er det svært at forhandle med organisationer?
Betternow og et gorilla kostume, hvordan hænger det sammen?
– Hvem kan samle ind til velgørenhed?
– Hvad er Betternows forretninigsmodel?
– Hvilken bøger anbefaler Martin Bjergegaard?

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 103 – Interview med Martin Bjergegaard – Betternow

Skriv et svar