Arkiver

Nyheder

Vivino får investering fra den nordiske venture fund Creandum

Vivino annoncerede i går deres nye investering fra den nordiske venture fond Creandum, der også vandt prisen som bedste investor i norden til Nordic Startup Awards. Creandum er foruden Vivino kendt for at have investeret i startups som musiktjenesten Spotify, iZettle og Wrapp.

Martin Hauge, General Partner hos Creandum siger: “Vi tror på at holdet bag Vivino kan gøre deres vin app førende globalt og i sidste ende blive en dominerende spiller globalt indenfor vinhandel.”

Vivino har allerede Skype stifter Janus Friis samt SEED Capital som investorer og Janus har ifølge Heini Zacc. betydet meget i starten og hjulpet med credibility og en blå-stempling af deres app.

“Creandum er det rigtige skridt for os, de er en pisse god partner og nogle af de absolut bedste vi kan få ind”, siger Heini Zachariassen.. til Trendsonline.dk og fortsætter

“De er de bedste i norden og kan gennem deres erfaring fra Wrapp og iZettle, hjælpe os med et globalt sigte. Det var SEED Capital der gav os intro til dem og det viste sig at være det helt rigtige match”

Vivino er nu den hurtigst voksende vin app globalt. Brugen af Vivino er tidoblet på blot 6 måneder med næsten 100.000 downloads per måned, og nu skal Vivino bruge sin vækst til at tage en bid af det 500 milliarder kroner store globale vinmarked.

Vi følger på på et interview med Heini Zachariassen i starten af det nye år for at høre mere om Vivino og rejsen de har været på siden vi snakkede med dem sidst. Hør sidste podcast med vivino

1 kommentar

Skriv et svar