Arkiver

Coworking spacesNyheder

Se videoen fra Project Getaway på Bali – er det også din iværksætterdrøm?

Project Getaway er et barn af et åbent tankesæt, hvor der i høj grad er tænkt uden for boksen. Hvorfor ikke arbejde og være på eventyr samtidigt? Af Pia Ella Elmegård.

Project Getaway har en dansk idémand bag, som har en eventyrlysten sjæl der brændende ønskede, hans behov for eventyr kunne gå hånd-i-hånd med behovet for iværksætteriet og de sparringspartnere som netop iværksættermiljøet indeholder.

MichaelBodekaer_GetawayIværksætteren Michael Bodekær Jensen realiserede hans nytænkende arbejdsform første gang i 2010, og har siden inviteret til intet mindre end den luksuriøse Villa Bali Bali på den kulturelt spændende og eksotiske ø Bali, hvor der også er mulighed for vandreture, kite-surfing og andre events. Og sidste år udvidede de til Thailand.

Historien bag fra 2011: Project Getaway – Working in paradise.

Networking, oplevelser og eventyr

Tidligere deltagere tæller blandt andre Tobias Schelle fra 24slides, Kristian Holte fra Qontra, Steffen Thilsted fra Birdback og Brian Kyed fra Moving Monday og Airtame, der alle opfordrer iværksættere til at tage en måned med den evetyrlignende livsstil, som følger med Project Getaway.

Most freaking awesome thing you can do! One of the best experiences of my life and such a valuable network!“, siger Steffen Thilsteds testimonial på Project Getaway hjemmesiden.

ProjectGetaway7Du får både nye venner, projekter og perks

Når iværksættere mødes og tilbringer tid sammen, så er det uundgåeligt at nye projekter og ideer bliver til virkelighed.

Her er et sjovt eksempel på præcis den kreativitet og det initiativ, der uden tvivl er fællesnævnere for gruppen af iværksættere, der er på Bali lige nu.

“The Project Getaway luxury app has gotten a new add-on! Based on a serious pool brainstorm and workshop it is now possible to order hugs with the app. Hugs will be delivered to the person wherever that person is at in Villa Bali Bali. We already love it!” fra Project Getaway facebook siden.

Læs Jens Jakob Andersens tanker om Coworking & coliving – det nye sort inden for iværksætteri.

Og herunder kan se du de mange grader af luksus, som du kan vælge til – eller fra – som deltager på Project Getaway. Du kan blandt andet opgradere dig selv til en king-size seng og en privat jacuzzi.

Men alle får internetadgang, rengøring og ikke mindst sol, sand og surf!

ProjectGetaway_Prices

Hvad venter du egentligt på?

Se flere billeder fra Project Getaway villaen på Bali.

ProjectGetaway5

ProjectGetaway2

ProjectGetaway3

ProjectGetaway4

Skriv et svar