Arkiver

Nyheder

Everplaces vil hjælpe andre med at lave billige apps

Everplaces udvider i dag med en ny service til virksomheder og andre der nemmere vil bruge deres content til deres egne app. Virksomheder og personer får nu mulighed for at skabe deres egne apps, enten som en co-branded eller som deres helt egne brandede apps.

“Der er allerede blevet lavet over 30 apps og vi har mere end 100 undervejs. Virksomheder har brug for at være tilstede på mobilen, og dette har været ressource tungt for virksomheden tidligere, men nu bliver det meget nemmere med Everplaces “make-your-own-app technology”, udtaler Tine Thygesen til Trendsonline.dk

Det format der i øjeblikket bliver tilbudt baserer sig på Everplaces teknologi, på nuværende tidspunkt er det lokations fokuserede apps, som f.eks. “find os / vi anbefaler / her kan du købe vores produkter.
Men Tine Thygesen CEO fra Everplaces udtaler, der er mange flere på vej. Dette nye tiltag er første af en lang række, der skal være med til at generere omsætning til Everplaces, så de kan blive ved med at bygge videre på deres populære app Everplaces.

Everplaces business

Som en gratis gave og som en del af denne launch, så giver Everplaces alle startups en gratis app kaldet “The Silicon Valley and San Francisco guide”. Så næste gang man skal til Silicon Valley og San Francisco, så er det den man skal have med i lommen. Her kan man blive guidet rundt til de specielle lokations, der befinder sig i San Francisco og finde og besøge Steve Jobs garage hvor Apple blev født og alle de berømte cafeer, hvor man kan være heldig at møde berømte foundere.

Check deres gratis app ud her, The Silicon Valley and San Francisco guide