Arkiver

EventsNyheder

Danish App Awards fejrer de bedste danske apps fra 2013

Det er igen tid til at fejre den danske app branche, og det er igen Shape der står bag det største event på dansk grund. I år kommer Danish App Awards i 10 kategorier, med en spændende jury, dygtige bureauer og big business kunder.

Med 10 kategorier og 86 nominerede er der et stort buzz omkring årets event. De nominerede er stemt ind og den officielle jury skal afgøre hvem af the final 4, der vinder Årets App 2013.

Showet bliver afholdt hos Aller Media i deres smukke bygning med udsigt over Københavns Havn på Havneholmen (ved havnebroen til Fisketorvet).

Arrangørerne skriver at dørene åbner den 16. januar kl. 18:00 og lukkes igen kl. 23:59,

“så der er tid til en forrygende aften i selskab med Danmarks fremmeste udviklere, designere, konceptmagere, investorer og meningsdannere.”

Billetten giver fri adgang til drikkevarer og snacks hele aftenen, et spækket program og en sjælden mulighed for at møde den samlede branche til en omgang networking. Køb din billet her.

Det er igen en erfaren jury, der blandt andet består af Nicolaj Sonne fra So Ein Ding, som også bliver aftenens vært.

De danske startups stærkt repræsenteret

De danske startups er stærkt repræsenteret, og mange af de nominerede har Trendsonline fulgt nogle mere tæt end andre, blandt andet Tabazine i kategorien Leisure & Lifestyle, WriteReader’s Skriv og Læs app til børn i kategorien Children & Education, Swipes i Tools & Utilities, og Podio i kategorien Business & Finance.

I kategorien Shopping & E-commerce finder vi app’ en eTilbudsavis, og i kategorien Navigation & Transport er der både Click A Taxi og Everplaces.

Læs mere om næste uges event og se hele listen over de nominerede, her.

Trendsonline deltager i eventet og følger op på aftenens forløb og vinderne af Danish App Awards 2013!

Skriv et svar