Arkiver

NyhederUngt Tech

Iværksætterturen med Casper Blom og Mads Lund

Mads Lund og Casper Blom er på vej rundt i Danmark i en autocamper, hvor de skal inspirere og motivere kommende iværksættere på 30 uddannelsesinstitutioner. Trendsonline.dk tog sent i går, en snak med dem, i en autocamperen midt på en parkeringsplads tæt ved Forum i København. Vi blev ligeledes interviewet til deres blog, den video kan du se nederst i dette indlæg.

Den ene del af Ivæksætterturen er Casper Blom som startede iværksætterkarrieren i en alder af 12 år. I dag kører succesen Billiggolfbolde.dk stadig med stor succes og Casper har mange flere projekter han også er med i.

“Min farfar spillede golf og han spurgte om jeg kendte nogen der solgte brugte golfbolde. Resten af historien kender de fleste”, siger Casper til Trendsonline.dk da vi spørger ind til hvornår han startede som iværksætter.

Den anden del er Mads Lund, der er co-founder af Drinkster som Jesper Buch investerede i sidste år, og det er netop Jesper Buch der har været med til at sætte de to unge iværksættere sammen.

“Vi mødte hinanden i Spanien hos Jesper Buch og der var en fælles mission i livet. Efter nogle lange snakke og efterfølgende bytur i Danmark var grundstenene for samarbejdet lagt”, siger Mads Lund.

Casper vandt Ivækstprisen som årets unge håb og mente at prisen skulle bruges til at inspirere andre. Mads Lunds hoppede hurtigt på projektet og inden de så sig om havde de DANA som sponsor og en autocamper de kunne bruge som rullende hotel.

De ti dårlige undskyldninger for ikke at gå igang
Der er mange undskyldninger for ikke at gå igang som iværksætter, disse undskyldninger er en central del af budskabet når Casper og Mads er rundt på iværksætterturen.

“Lad vær med at tro du skal have en revolutionerende idé, det hele handler om eksekvering”, siger Mads Lund fra Drinkster, da han løfter sløret i forhold til hvad det er man kan høre når Caper og Mads er rundt til uddannelsesinstitutionerne

Mads og Casper har allerede nu mødt en masse topmotiverede iværksættere inspe, og der har været enorm god feedback. Under Iværksætterturen vil de køre en konkurrence om det bedste projekt fra de studerende, og her ender det ud med at de ti bedste bliver præsennteret foran et panel hos PwC i København og ideen der vinder bliver herefter inviteret over til Casper Bloms iværksætterpalæ i Viborg til en weekend i eksekveringens tegn.

Klokken er 23.45, da vi hopper ud af autocamperen og Casper og Mads skal til at besvare mails, til vores sidste spørgsmål: Om det har været en lang dag, svarer de begge med et klart “ja – og i morgen bliver ligeså lang, men det er det hele værd”

Trendsonline.dk vil løbende følge iværksætterturen – og selvfølge dække udvælgelsen og selve weekenden. Hele programmet kan ses på dette her, program for iværksætterturen

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”9ZnGou-LzhA”]

1 kommentar

Skriv et svar