Arkiver

Nyheder

Zerved og Paii udfordrer pengepungens eksistens

Det danske startup Zerved har indgået et samarbejde med mobilpungen Paii, der skal gøre pengepungen overflødig. Nu kan du nemlig bestille og betale dine drikkevarer på mobilen.

Vi kender alle irritationsmomentet, at pungen fylder for meget i håndtasken eller lommen, når vi skal i byen. Og så ender man med at tage Dankortet med i lommen med risiko for at miste det. Det bliver ikke noget problem i fremtiden, hvor du med Zerved og Paii’s samarbejde kan bruge din mobil til at betale for drikkevarer i natte- og kulturlivet.

Enestående samarbejde med store perspektiver
Zerved, som Trendsonline.dk har skrevet om flere gange, senest i forbindelse med at de fik funding, er en app, hvor du kan slippe udenom køen på travle steder som stadions, teatre, barer og fastfood-restauranter ved at bestille og betale på mobilen. Samarbejdet med Paii gør det nu muligt at gennemføre bestillinger uden at tage kreditkortet op af lommen.

Paii, et samarbejde mellem flere store mobilselskaber i Danmark, har nemlig skabt en mobilbetalingsapp, som gør det muligt at betale i onlinebutikker, foretage sms-køb uden om telefonregningen og overføre penge fra telefonnummer til telefonnummer, og nu også at godkende betalinger fra andre tjenester som Zerved.

Martin Willer Tychsen, der er Co-founder i Zerved, ser store muligheder i samarbejdet:

“Det er det første samarbejde af sin art i Danmark, og vi kan allerede nu se, at Paii bliver brugt flittigt som betalingsmiddel i vores app. Samtidig er der en stor interesse fra erhvervsdrivende for nemme løsninger, der kan løfte salget. Så vi satser på at få løsningen implementeret på en lang række caféer, fastfood-steder og kulturvenues,” siger han og fortsætter:

“Det smarte er, at har man allerede installeret og opsat Paii-app’en hjemmefra, så har telefonen allerede adgang til ens kreditkort. Så er det bare at bestille i Zerved, godkende betalingen i Paii og nyde sin ordre uden ventetid. Helt uden at have plastikkortet op af lommen.”

Folk bruger løsningen allerede
Zerved oplyser til Trendsonline.dk, at de allerede nu mærker større interesse på de allerede eksisterende venues:

“Zerved oplever ekstrem god traction. Flere og flere af de helt store venues på det danske marked begynder at få øjnene op for Zerved og mobilbetaling generelt. Vi er ved at etablere os som et “brand” i Danmark – med opbakning fra de første store kunder vi fik på systemet, som DR Koncerthuset, Parken og Brøndby Stadion,” forklarer Martin Willer Tychsen og fortsætter:

“Med Paii har vi indgået et unikt samarbejde, hvor vi går ud og markedsfører os hårdt på eksisterende venues og samtidig øger synligheden for vores produkter ved nye potentielle kunder. Dette er en proces, vi er midt i, så vi kan ikke sige så meget om afkastet endnu – men vi kan se, at Paii bliver brugt flittigt på flere af vores venues.”

Direktør for Paii, Peter Bredgaard er helt enig, og han kan også allerede nu mærke en stor interesse for løsningen:

”Vores samarbejde med Zerved har fået en særdeles god modtagelse i markedet og er et klart bevis på, at mobilbetaling er interessant for en lang række forskellige erhvervsdrivende. Vores betalingsløsning med Zerveds app er udtryk for en ny hybrid, hvor den fysiske verden smelter sammen med onlineverdenen, fordi bestilling og betaling af en ordre foregår som selvbetjening gennem app’en, mens man får sine varer udleveret fysisk,” siger Peter Bredgaard til Trendsonline.dk.

Peter Bredgaard forklarer, at det er hurtigt, fleksibelt og sikkert for både de erhvervsdrivende og forbrugerne, der slipper for lange køer og besværlige betalingsprocedurer.

“Vi har meget store forventninger til mobilbetaling på steder som cafeer, restauranter og barer fremadrettet, og samarbejdet med Zerved vil være med til at forløse potentialet,” slutter han.

Store kulturinstitutioner allerede med
App’en er udviklet, så den er nem at implementere for små og store erhvervsdrivende og kan på nuværende tidspunkt benyttes 30 steder i landet.

Allerede nu kan man bruge mobilpungen på ventures som Brøndby Stadion, DRs Koncerthuset, Parken, Det Kongelige Teater og flere andre. Også flere gymnasier og universiteter rundt omkring i landet er med på ideen. Se alle de steder, du kan bruge Zerved i app’en, som du kan finde på Appstore og GooglePlay.

Samarbejdet mellem Zerved og Paii er ikke det eneste initiativ, der udfordrer Dankortets levetid. Her kan du læse om MEE, et andet dansk startup, der med et unikt koncept vil gøre betalinger både for private og erhverv lettere og billigere end i dag.

1 kommentar

Skriv et svar