Arkiver

Nyheder

GoMore tager føringen i privat biludlejning

Efter mange erfaringer på det danske marked for samkørsel, har GoMore nu ekspanderet deres udbud med privat biludlejning. Med en stor og voksende flåde af private biler klar til udlejning, peger GoMores sigtekorn nu på den etablerede biludlejningsbranche.

GoMore_LasseGejl

GoMore er kendt som hele Danmarks samkørselsportal, hvor mere end 110.000 medlemmer kan tilbyde og booke et lift. Ifølge deres website faciliteres der over 1.000 lift hver dag. For et år siden skrev vi på Trendsonline.dk, at GoMore arbejdede med planer om at gå ind på markedet for privat biludlejning.

Co-founder Lasse Gejl fortæller, at denne tjeneste er udviklet som en naturlig del af GoMores eksisterende koncept.

“GoMore arbejder for bedre udnyttelse af biler. Privat biludlejning er en naturlig forlængelse af vores samkørselskoncept, og er blot én af flere planer om at gøre GoMore til samlingspunkt for sjovere, billigere og mere fleksibel transport. Som bilejer er der rigtig fede synergier i at tilbyde lift, når man selv kører, og udleje bilen, når den står stille. Som passager/lejer er det også naturligt – afhængig af dagens behov – at veksle mellem at booke lift eller leje bil.”

Denne del af GoMores udbud blev lanceret for en lille måned siden og har haft en fremragende start. Der er allerede over 500 biler på tjenesten, der er klar til udlejning, og ifølge Lasse vokser antallet i gennemsnit med en bil per time.

Indtil videre har GoMore fokuseret på at hverve flere udlejningsbiler til portalen. I de kommende uger kommer GoMore til at øge markedsføringen overfor potentielle lejere for at øge antallet af udlejninger, der allerede ligger på omkring 10-20 om dagen.

gomore_privat_biludlejning

Et marked i udvikling
GoMore er ikke alene om at facilitere privat biludlejning. I sidste uge skrev vi fx om MinbilDinbil. En anden kommende udbyder er Rentecarlo, som lige nu har gang i en crowdfunding kampagne på FundedByMe for at finansiere deres kommende tjeneste.

Spurgt om andre aktører på markedet, mener Lasse, at GoMore kommer til at være en leder for konceptet i Danmark.

“Markedet for privat biludlejning er helt nyt i Danmark og skal først udvikles. For GoMore er det ikke en deleøkonomi-niche, der skal afprøves, men et spørgsmål om at gøre privat biludlejning mainstream. Med én ny udlejningsbil i timen, har vi snart Danmarks største og mest varierede udlejningsflåde tilgængelig på hvert et gadehjørne. Det er den traditionelle gammeldags udlejningsbranche, der står for skud.”

Traditionelle biludlejere ejer selv store flåder af lejebiler, der både skal finansieres og opbevares. Hos traditionelle udlejningsselskaber er kunderne desuden meget begrænsede i, hvor deres lejebil kan afhentes og afleveres. Som Lasse siger, så er der store muligheder for disruption på dette ellers stagnerede marked.

Her på Trendsonline.dk er vi spændte på at se, hvordan virksomheder som GoMore kommer til at forme markedet for transport.

Læs mere om GoMores nye tjeneste på deres website.

5 kommentarer

Skriv et svar