Arkiver

Nyheder

Breaking news: det prisvindende startup Ungarbejde.dk solgt

De tre iværksættere og resten af ejerkredsen bag Ungarbejde.dk har solgt jobportalen.

I 2009 gik Jesper Buch og andre investorer aktivt ind i virksomheden, for derved at være med til at løfte konceptet fra at være et interessant nicheprodukt til at være hvermandseje for unge jobsøgende i Danmark.

”Jeg så et spirende frø med tre friske unge iværksættere, der havde lysten og gejsten til at gøre en forskel på jobmarkedet for unge. I dag har vi i fællesskab toptunet konceptet og fundet den rigtige person til at føre Ungarbejde.dk op på næste niveau. Det er Ole Holdgaard, som var min eksportchef hos Just-Eat i de år, hvor vi opstartede de første nye lande”, udtaler Jesper Buch.

Jesper Buch´s speciale er at finde de spirende online forretningsmodeller, der har vist levedygtighed, men mangler at få effektiv sparing og eventuelt tilført kapital for, at koncepterne bliver succesfulde.

Forretningsmodellen har stor succes
Hvor unges jobsøgning tidligere var kendetegnet ved at være ustruktureret, har jobportalen medvirket til, at det er blevet lettere både for ansøgere og arbejdsgivere at finde hinanden. I 2009 var der 3.500 unge i databasen. I dag er der mere end 100.000 unge profiler. Konceptet har også vundet en del priser, herunder ’Vinder Ivækst Årets UngeHåb’ og ’Årets Iværksætter i Vejle’.

Jobportalen bruges stort set lige meget af både piger og drenge i alderen 13-25 år. Webportalen bliver brugt både til søgning efter fritidsjob, men også af dimittender, der søger et fast arbejde for at tjene penge i sabbatåret efter gymnasiet eller handelsskolen.

Flytter tilbage til Vejle
Det var i Vejle at iværksætterne Rasmus Terp og brødrene Andreas og Martin Fabricius startede idéen imens de boede hjemme hos deres forældre. I dag studerer drengene i Aarhus, og det er årsagen til, at i dag er det helt rigtige tidspunkt at give stafetten videre.

”Vi er stolte af at have udviklet et koncept, som de unge i den grad er glade for, og virksomhederne ligeså. Nu har vi fundet den rette køber, som faktisk fortsætter udviklingen fra byen, hvor vi startede”, siger Andreas Fabricius.

Den nye ejer af Ungarbejde.dk, Ole Holdgaard tilføjer:

”Jeg har fulgt Ungarbejde.dk i mange år, konceptet er det perfekte medie for unge jobansøgere og arbejdsgivere. Det gælder uanset, om det er deltids- eller fuldtidsstillinger, der er tale om”. Han fortsætter:

”Alt kører som før, men det er naturligvis tanken, at konceptet skal udvikles”

Her fra Trendonline.dk skal der lyde et stort tillykke til de tre unge iværksættere – job well done!

1 kommentar

Skriv et svar