Arkiver

Podcast

Podcast # 132 – Nicolai Schneekloth – Vintageandrare

Nicolai Schneekloth har stået og fyret mange guitarsoloer af og har været professionel guitarspiller i 15 år. Han fik ideen til Vintageandrare for otto år siden, hvor han læste til lærer på seminaret, der manglede en markedsplads for fine musikinstrumenter.

Ideen blev født i 2003 og herefter grublede han over ideen, men den blev ved med at sidde fast og han kunne ikke slippe den. En dag var han forbi en af hans gode kammerater Mikkel og efter en lang snak med ham fik Nicolai energi til at gå igang med projektet. Der blev brugt halvandet år før de havde første version af Vintageandrare klar.

Du kan bl.a. høre:

– Hvor dyr er den dyreste guitar på Vintageandrare?
– Hvilke ændringer kommer til at ske på Vintageandrare?
– Hvor og hvornår launchede de Vintageandrare?
– Hvordan har de brugt outsourcing?
– Hvad har været det gode og det dårlige ved det?
– Hvordan konkurrere man med Ebay?
og meget meget mere…

Podcast med Nicolai Schneekloth – Vintageandrare

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

 [/styled_box]

Skriv et svar