Arkiver

Nyheder

Click A Taxi klar med automatisk app-betaling

I samarbejde med Amager-Øbro Taxi er Click A Taxi nu klar til at tage næste skridt i den videre udvikling af taxa-app’en, hvis brugere i de næste ti år kan se frem til at kunne betale for turen automatisk.

Ind til videre har Click A Taxis brugere blot kunnet bestille deres taxa gennem app’en, der har vundet op til flere priser, men nu bliver mulighederne endnu flere.

I dag skal man nemlig betale for taxaturen med kreditkort eller kontanter i bilen, og man må selv gemme papirkvitteringen til regnskabet senere hen. Det ændrer Click A Taxi nu radikalt. Fremover vil man som taxa-kunde i Amager-Øbro Taxi kunne betale automatisk fra app’en og også modtage sin kvittering på mobilen.

”Vi vil bygge verdens bedste taxaservice og indtil nu har vi gjort det nemt at bestille en taxa uden at ringe. Næste skridt er at forbedre serviceniveauet og gøre betalingen smartere. Amager-Øbro Taxi 4×27 er en pioner inden for taxa i Danmark og vil flytte service og teknologi op i superligaen sammen med os.Derfor er de et perfekt match,” siger direktør i Click A Taxi, Søren Halskov Nissen.