Arkiver

BusinessDebatNyheder

Et nu globalt Queue-it vil bevare arbejdspladser i DK

Virksomheden Queue-it fortsætter den internationale vækst, og har senest tilføjet den første asiatiske kunde til sin imponerende kundeliste. Dermed opererer virksomheden nu på samtlige kontinenter.

camillaleyvalentin

Trendsonline har længe fulgt Queue-it med co-founder og CCO Camilla Ley Valentin i spidsen. For næsten præcis et år siden vandt Camilla kategorien “Årets Kvindelige Iværksætter”, og for kun nogle måneder siden vandt Queue-it prisen OrkanSTORM til InnovationSTORM 2013, og modtog pengeprisen på kr. 100.000. Queue-it vokser, men bliver ved at give tilbage til hjemmemarkedet. Her fortæller Camilla, at Queue-it ønsker at bevare arbejdspladser i Danmark.

Siden sin opstart i juli 2010 har Queue-it opnået aftaler med et stort antal prestigefyldte kunder. Listen tæller bl.a. Tickets.com, Dixons Retail, ToysRus, T-Mobile, samt et stort antal offentlige kunder både i Danmark og udlandet.

”Med opstarten i Asien, nærmere bestemt thailandske Thai Ticket Major, tilføjer vi det sidste kontinent til Queue-its geografiske udbredelse. Det er en væsentlig milepæl i forhold til vores ambition om at blive den primære globale platform for online køafvikling.”, siger CCO og medstifter Camilla Ley Valentin.

”Vi rammer 250 millioner slutbrugere verden over i 2013, og vi føler nu at vi med rette kan se Queue-it som en global virksomhed.”

Queue-it har stadig alle fastansatte medarbejdere tilknyttet den danske organisation, og har i ejerkredsen besluttet at gøre en ihærdig indsats for at bevare hovedkvarteret – og dermed arbejdspladserne – i Danmark.

”Selvom Danmark på mange områder er et udmærket land at starte virksomhed, er der stadig en del forhold, som trækker mod udlandet på den lidt længere bane. Men det er vores opfattelse. at der i den offentlige sektor efterhånden bliver lyttet lidt mere til iværksættere i forhold til rammebetingelser, og at der er en god udvikling i gang i startup økosystemet omkring især København. Med det afsæt har vi taget den strategiske beslutning at sætte alle planer om en eventuel flytning til udlandet på hold og give Danmark et helhjertet forsøg som hovedkvarter.”

Trendsonline tager hatten og glæder sig over, at Queue-it også ser potentialet herhjemme!

Queue-it leverer et online køsystem, som benyttes til at håndtere website overload situationer med henblik på at forhindre nedbrud i forbindelse med slutbruger peaks. Du kan læse mere om Queue-it her.