Arkiver

EventsNyheder

Startup Weekend Aarhus Health 21. til 23. Februar – Early Bird rabat

Hvis du tilmelder dig Aarhus’ næste Startup Weekend event med temaet Health, inden 10. Januar – er der penge at spare.

Kort fortalt er Startup Weekend Aarhus Health for alle, høj som lav, fra studerende til forsker niveau. Eventen kan også være for den medarbejder, der ønsker at innovere og udvikle, i en virksomhed – med det formål at skabe nye innovative produkter og løsninger inden for health.

DSCN8288

DSC_9718

ImageProxy_4

livestream

 

 

 

 

 

Og det bliver noget af et event. Tidligere medlemmer af organizer teamet fra både Startup Weekend Health Aarhus, april 2013 (Som Trendsonline skrev om her) og København i november 2013, har teamet op. Derfor er det med masser af erfaring, team spirit og goodwill at organiserteamet stolte præsenterer en Early Bird rabat, til dem der tilmelder sig inden 10. januar 2014.

Temaet Health er ligeledes oplagt. WHO med flere, forudsiger stressrelaterede sygdomme som værende den største sundhedstrussel i fremtiden. Ligeledes er der stor fokus på OPI – offentlig privat innovationsamsarbejder, som handler om at innovere i pleje,- omsorgs,- og sundhedssektoren – især i Aarhus kommune. Et af tiltagene er CareWare, som er et årligt arrangement, der sætter fokus på sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger der kan bidrage til øget selvhjulpen-, sikker- og tryghed, fysisk og kognitiv rehabilitering, telemedicin, social interaktion, meningsfuld fritid mv.

 ”CareWare er stolte af at være initivtager for tredje gang, til en Startup Weekend event med temaet Health” fortæller Sussi Bianco, konsulent og projektleder i CareWare.

IDA – viden der styrker, har allerede indvilget med et sponsorat og ligeså har Microsoft BizSpark. VIA University College, Aarhus Campus Nord danner rammerne når deltagerne d. 21. – 23. februar skal udføre ”No talk. All action” som er Startup Weekend mantraet.

”Vi bliver klarere og klogere på de muligheder der opstår jo mere vi arbejder med temaet. Samtidig er der en pointe i de erfaringer de to forrige events har givet os. Det giver oraniser teamet en fælles platform, som kommer deltagerne samt andre aktører og samarbejdspartnere til gode. Vi skaber et Startup Weekend Health økosystem – og ikke mindst vækstpotentiale for nye virksomheder og arbejdspladser,” afslutter Sussi.

Behovet er der – det handler bare om at gribe muligheden. Trendsonline følger eventen – og ser frem til at få indblik i de gode iværksætter historier der efterfølger. Du kan købe billetten til Early Bird pris her, inden 10. januar.

 

Skriv et svar