Arkiver

Nyheder

Ambitiøse Templafy klar til at skalere

Til Accelerace Pitch Day d. 15. januar blev den danske spinoff-virksomhed Templafy kåret til “Best Company” af de 90 tilstedeværende investorer. Awarden markerer det store potentiale for den globalt skalérbare Template Management løsning, som virksomheden tilbyder.

Den danske spinoff-virksomhed, Templafy, præsenterede en ny, ambitiøs forretningside for 90 investorer til Accelerace Pitch Day, som Trendsonline skrev om her.

På billedet øverst er fra venstre: Jeppe Schytte-Hansen (Partner og bestyrelsesformand), Christian Lund (CEO og Partner) og Henrik Printzlau (CTO og Partner). Trendsonline talte kort med Christan Lund under Accelerace Pitch Day, og her kan du læse lidt mere om dette nye danske startup.

Produktet og ambitionen

Templafy_logo

Produktet går i korte træk ud på at stille en løsning til rådighed, der giver den enkelte virksomhed mulighed for at styre skabeloner, dokumenter og præsentationer på tværs af platforme brugere anvender, uanset hvilken device de anvender og uanset hvor og hvornår de har behovet. Med Templafy er materiale altid tilgængeligt og altid on-brand.

Templafys ambition er, inden for 3 år at blive den foretrukne løsning til Template Management i hele verden. Teamet bag har 10 års erfaring med Brand Management, og er nu klar til at gå skridtet videre og skalere en Template Management løsning til anvendelse i alle virksomhedsstørrelser.

Investorer kårer Teamplafy som ”Best Company”

Til Accelerace Pitch Day fik 15 udvalgte virksomheder mulighed for at præsentere deres forretningside for den brede forsamling af investorer bestående af både private investorer, business angels, offentlige investeringsrepræsentanter, investeringsfonde og kapitalfonde. Hver virksomhed fik 5 minutter til at præsentere deres forretningside og fortælle om, hvilket kapitalbehov virksomhederne har. Templafy brugte de 5 minutter på kort og præcist at præsentere problemet, løsningen, markeds- og investeringspotentialet.

Efter alle præsentationerne og et par pauser, hvor interesserede, potentielle investorer kom forbi Templafy’s bord i forhallen, blev der uddelt 2 awards; én for den bedste præsentation og én for ”Best Company”. Vinderne af de 2 awards var udvalgt af de 90 investorer, der var til stede på dagen.

Dagen sluttede af med, at Templafy modtog awarden for ”Best Company” og en række interesserede investorer har efterfølgende henvendt sig til det lille danske startup med de store, internationale ambitioner.

Trendsonline følger spændte med i teamets udvikling, og glæder os til at se dem levere på deres høje ambitionsniveau.