Arkiver

EventsNyheder

Iværk&Ivækst – En dag i inspirationens tegn

Tirsdag d.29 april løb Iværk&Vækst af stablen, i forbindelse med Internet Week Danmark. Som deltagende var der mulighed for alt lige fra at deltage i en workshop med Jonathan Løw, som handlede om at komme fra idé til cvr i løbet af eventet, til at høre oplæg fra etablerede iværksættere og business angels. 

Et af oplæggende jeg sad med til, var med Peter Holm, Tonnser, og Kasper Hulthin, medstifer af Podio, som vi skrev om i starten af ugen, og business angel i Tonnser. De fortalte historien om, hvordan de mødtes til Iværk&Vækst sidste år i København, og at dette møde altså endte med at Kasper investerede i Tonnser.

Jeg talte kort med Peter efterfølgende, og grunden til, at han var gået på scenen for at fortælle sin historie, var klar.

“Jeg synes, at det er super fedt at være her en dag som i dag. At kunne komme tilbage til Iværk&Vækst, hvor vi mødte Kasper for halvandet år siden. Og ligesom kunne give budskabet videre om, hvor meget sådan et event som dette kan gøre for din forretningsudvikling,” fortæller Peter Holm Trendsonline.dk.

foto 2

Målet for deltagerne

Jeppe Midjord, som sad med til oplægget om Peter og Kasper, fortalte om, hvorfor han fandt et event som Iværk&Vækst interessant.

“Iværk&Vækst er et oplagt sted at møde andre unge iværksættere og hilse på folk i miljøet. Målet var at hente inspiration og netværke, hvilket jeg føler blev opfyldt. Der var mange interessante oplæg, men særligt Peter Holm fra Tonsser og Kasper Hulthin fra Podio skilte sig positivt ud,” siger Jeppe Midjord.

foto 3

Skriv et svar