Arkiver

Nyheder

Planlægningsværktøj hjælper med eksekvering af strategi og handlingsplaner

ActionPlanner fik for nylig en investering på tre millioner kroner, som vi skrev en artikel om. Midlerne skal bruges til ekspansion i det nordiske marked, hvorefter stifter Victor Veloso vil bringe produktet direkte til Silicon Valley og senere til resten af verden.

“Vi har høje ambitioner og samtidig respekt for den vækstøvelse, vi er på vej ind i. Vores benchmark er SuccessFactors, som danske Lars Dalgaard lykkedes med at vækste inden for Talent Management. Vi vil gøre kunststykket efter med ActionPlanner – bare inden for Execution Management.”

Victor har arbejdet i 15 år med Execution Management, som han påpeger er et helt andet bæst end Project Management. ActionPlanner er ikke et projektstyringsværktøj, men et eksekveringsværktøj til organisationen og et projektopfølgningsværktøj til ledelsen. 
Victor_actionplanner

“Eksekvering er en kompleks ledelsesdisciplin” siger Victor og forklarer, at ActionPlanner støtter ledere i at bryde de overordnede strategiske mål ned, aligne og uddelegere dem til medarbejderne samt efterfølgende at føre en fokuseret performance opfølgning i en travl hverdag.

Indtil videre er bl.a. Nordea, Foss og NCC kunder i butikken, og Victor mener da også, at ActionPlanner går godt i spænd med ambitiøse virksomheder, som allerede arbejder professionelt med strategiudviklingen, og som ønsker et værktøj til at sætte yderligere strøm til eksekvering af handlingsplanerne.

“Kunderne ønsker kort og godt bedre eksekvering og gevinstrealisering! Det kan ActionPlanner hjælpe dem med,” siger Victor.

actionplanner2

Specialisering gennem konsolidering af brugerdata i visuelle roadmaps

Et vigtigt element for at opnå gevinstrealisering er ifølge Victor et overblik i realtid. Det hænger sammen med, at man som leder har svært ved at styre eksekveringsprocessen uden et overblik i realtid efter devisen om “ude af syne ude af sind”, og “det man måler, er det man får”. Victor er da også stolt af, at kunne tilbyde sådanne overbliksrapporter i realtid, som i ActionPlanner regi kaldes visuelle roadmaps.

“Visuelle roadmaps i realtid bringer mange positive sideeffekter med sig, herunder, at man kun har ét sted hvorfra man finder alle virksomhedens handlingsplaner, mere effektivt samarbejde og vidensdeling omkring actions samt early warnings fordi man følger eksekveringspulsen meget mere frekvent.”

logo_actionplanner

ActionPlanner vil sætte en ny standard for strategieksekvering

Gennem sit arbejde med eksekvering har Victor udarbejdet en omhyggelig model for, hvordan organisationer eksekverer bedst, og den danner rygraden for ActionPlanner.

Spurgt om ActionPlanners “hemmelige sovs”, fortæller Victor, at der ikke er én enkelt funktion, der udgør innovationen. I stedet er det en veltilrettelagt kombination af funktionalitet og design, som er skræddersyet til eksekveringsprocessen, som er nøglen til ActionPlanner.

“Vi vil sætte en ny standard for strategieksekvering og ønsker at gøre det sammen med andre ambitiøse kunder og samarbejdspartnere,” afslutter Victor.

Vi ønsker selvfølgelig ActionPlanner al held og lykke med de kommende nordiske og californiske invasioner.

Læs mere om ActionPlanner på deres hjemmeside.

Skriv et svar