Arkiver

Nyheder

Få en gratis taxitur i vidunderbilen Tesla

Danske Drivr tilbyder en gratis taxitur til alle københavnere fredag og lørdag denne weekend. Det er ikke en helt almindelig taxi – turen foregår nemlig i luksus-elbilen Tesla

Hvis du sætter strøm til en Aston Martin bliver det til en Tesla – stort set. Der skal ikke herske tvivl om, at den amerikanske Tesla er en af verdens mest luksuriøse, 100 procent eldrevne biler. Og med appen Drivr kan enhver københavner klikke sig til en gratis taxi-tur i en af vidunderbilerne, men kun i dag, fredag, og i morgen, lørdag.

Verdensnyhed i DK

“Det er lidt en verdensnyheds i Danmark”, fortæller Nikolaj Køster, der er medstifter af firmaet Drivr og app’en af sammen navn. Han fortsætter:

“Vi glæder os helt vildt til den officielle lancering til sommer. Udover at det er en ren elbil, vil servicen i Drivr Tesla være skyhøj med en venlig chauffør i jakkesæt, der altid smiler og holder døren.”

Op til lanceringen til sommer tester Drivr bookingsystemet, opladerstationer og efterspørgslen. Derfor tilbyder de denne weekend gratis Tesla Taxi.

Sådan bestiller du en Tesla-taxi

  • Hent Drivr til iOS eller Android i App Store her: dl.drivr.com
  • Opret en Drivr konto.
  • Vælg ”Tesla” i app’en.
  • Tryk ”Book” og se din Drivr Tesla ankomme.

En Drivr Tesla kan gratis bestilles via Drivr app’en fredag den 2. maj fra kl. 18-23 og lørdag den 3. maj fra kl. 10-23 i København.

Skriv et svar