Arkiver

Nyheder

#EDUdisrupt Summit 2014 med forskere, forretningsfolk og startup founders

I dag afholdes den store #EDUdisrupt Summit 2014 konference i Eigtved Pakhus i København, med hele 16 talere fra både skoler, universiteter, virksomheder, tænketanke og naturligvis også en håndfuld startup founders, der allerede er i gang med at disrupte uddannelsestanker og -systemer.

#EDUdisrupt er en konference der handler om det trendende #edtech område, som får rigtig meget opmærksom herhjemme og andre steder i verden. Det handler om at innovere uddannelse – hvordan vi uddanner vores børn og de voksne, men også hvordan vi tænker om uddannelse.

Der findes allerede mange danske startups – også mange som vi er meget stolte af. Her er en liste over danske #EdTech startups, som EDUdisrupt Twitter profilen har lagt op.

”I Silicon Valley er der sket et radikalt skred i opfattelsen af digital læring med mange nye teknologier, investorer og startups, der nu flokkes om EdTech området, som ellers bestemt ikke har været ombejlet før. Ideerne om hvordan vi skaber fremtidens digitale klasseværelser og læringsplatforme myldrer nu frem i et momentum, som #EDUdisrupt vil bringe til Danmark. Vi har nogle få pionerer her i landet, der er i gang, men vi vil gerne puste til gløderne og med dette initiativ sørge for at Danmarks uddannelsesinstitutioner starter en offensiv digital strategi, i samarbejde med iværksættere og det private erhvervsliv,” fortæller Henrik Bennetsen fra Innovation Centre Denmark.

Bag konferencen står Innovation Centre Denmark, der også står bag MAKERdisrupt, som du kan opleve til Børsen IT Value i Bella Center denne uge og deres US program Scale It – de har travlt, når de er i hjemlandet.

Trendsonline.dk vil være med hele dagen, for at høre de spændende speakers – som co-founder Mads Bonde fra Labster, der for nyligt vandt Elance BIG idea konkurrencen, edtech bestyrelsesmedlem Nina Rung Hock (EduKarma, Graduateland, UNIwise), og høre de tre vinderpitches fra Startup Weekend Education, der blev afholdt forrige weekend i København – læs om de udvalgte tre her.

Som en anden dansk iværksætter indenfor EdTech området, Karin Høegh bag PodConsult, så glæder vi os!

Skriv et svar