Arkiver

Nyheder

Iconfinder Developer åbner op for udviklere og strategiske partnerskaber

Det danske startup Iconfinder, der har leveret ikoner til verdens designere de sidste mange år, har nu åbnet deres nye API op til alle udviklere og udvider dermed deres forretning.

Iconfinder Developer blev åbnet i går, og præsenteres på det tilhørende website som “The new Iconfinder API 2.0”, der kan give adgang til mere end 300,000 ikoner, og som også tilbyder detaljeret dokumentation, eksempler og API wrapper bibliotek for PHP, Node, jQuery og Ruby, samt Python inden længe.

“Det er et ret omfattende projekt, som vi har brugt den sidste halvanden måneds tid på. Det er lavet som en platform for nye værktøjer og for partnere,” siger CMO Jess Olsen.

Teamet fortæller også, at de har valgt at bygge det op som en platform, som et strategisk skridt mod at udvide deres forretning, ved at lade andre virksomheder hente ikoner ind i deres software via Iconfinder.

“Det nye API er ikke et skifte i vores overordnede strategi. Vores fokus er stadig på at levere ikoner til verdens designere. Nu har vi blot flere måder at nå brugerne,” fortæller CEO Martin LeBlanc Eigtved til Trendsonline.dk.

Martin fortæller også, at API’en vil give udviklere en ny platform til at bygge værktøjer til de designere, som bruger Iconfinder i deres daglige arbejde. Mest spændende er, at Iconfinder Developer kan åbne op for nye strategiske partnerskaber.

“Det nye API vil også give mulighed for flere strategiske partnerskaber med virksomheder, der ønsker at give deres brugere adgang til Iconfinders flere end 300.000 ikoner.”

martinleblancLæs mere på deres blog eller tjek det nye Iconfinder Developer website ud.

I et af de første Trendsonline podcasts, kan du høre hele historien om, hvordan Martin LeBlanc Eigtved startede med en opgave i skolen om databaseopbygning, til at have skabt en hjemmeside der er blandt de 1000 mest besøgte i verden: Podcast # 22 – Interview med Martin LeBlanc – Iconfinder.

Skriv et svar