Arkiver

Podcast

Podcast # 22 – Interview med Martin LeBlanc – Iconfinder

Et godt webdesign er en vigtig ting for at dit budskab rammer målgruppen, i et godt webdesign har man mange gange brug for gode ikoner der nemt og enkelt forklarer en funktionalitet eller et område på hjemmesiden. Der findes mange sider hvor man kan finde ikoner, nogle bedre end andre, en af disse sider er en dansk side med et internationalt look og feel. Hvis man skal finde kvalitetsikoner af højeste karat der er blevet vejet og gennemgået før de kommer ud på hjemmesiden, så skal man kigge på Iconfinder.com.Martin LeBlanc, der står bag hjemmesiden har bootstrappet denne webtjeneste gennem studiet og har i dag en hjemmeside med mange millioner besøgende hver måned. Hør om Martins historie der startede med en opgave i skolen om database opbygning til i dag hvor han har en hjemmeside der er blandt de 1000 mest besøgte i verden.

I dette podcast med Martin LeBlanc fra Iconfinder kan du bl.a. høre om:

– Hvordan optimerer man studiet til en bootstrapping
– Hvordan du laver det bedste setup med server når du får rigtig mange besøgende
– Bliver Iconfinder det danske svar på Istockphoto
– At Alexa rating kan bruge til noget

og meget meget mere…

Hør interviewet med stifteren af Iconfinder, Martin LeBlanc i dette spændende podcast med Trendsonline.dk

Rigtig god fornøjelse

Podcast # 22 – Interview med Martin LeBlanc fra Iconfinder – 43 min.

www.iconfinder.com

7 kommentarer

Skriv et svar