Arkiver

Nyheder

Swipes organiserer dig – du kan backe dem to dage endnu

Swipes teamet arbejder derudad med entusiasme, for at få Swipes app’en endnu længere ud over stepperne. Du kan nå at backe dem på Thunderclap.it, hvis du gør det nu!

Egentlig var gruppen bag task manager app’en Swipes i gang med et helt andet projekt, da de i stedet kastede sig over Swipes. Behovet for at kunne planlægge deres daglige opgaver og manglen på en handy app affødte idéen om Swipes – stærkt inspireret af Mailbox-app’en, der netop var blevet introduceret på det tidspunkt.

Swipes er organiseret på en måde, så brugeren hurtigt og intuitivt kan swipe mails eller, i dette tilfælde, to-dos rundt i systemet alt efter, hvordan det passer vedkommende. Dermed kan man lettere skabe overblik, fokusere på de mest presserende poster for den enkelte dag og dermed undgå spildtid.

“Folk værdsætter deres tid. Ved at bruge Swipes frem for en anden to-do app sparer brugerne tid i planlægningen af deres opgaver og kan i stedet investere tiden i at gennemføre dem,” siger Kasper Pihl Tornøe.

Få hele historien med alle udfordringerne, og hvordan Swipes teamet har håndteret dem – lyt til et podcast fra februar i år med founder og CEO Kasper Pihl Tornøe.

Skriv et svar