Arkiver

Nyheder

Swipes vil gøre hverdagen lettere

Et manglende overblik i et projekt og introduktionen af en særdeles populær mail-app blev grundlaget for den nye task manager, Swipes.

Egentlig var gruppen bag task manager app’en Swipes i gang med et helt andet projekt, da de i stedet kastede sig over Swipes. Behovet for at kunne planlægge deres daglige opgaver og manglen på en handy app affødte idéen om Swipes – stærkt inspireret af Mailbox-app’en, der netop var blevet introduceret på det tidspunkt.

“Vi blev inspireret af mindsettet om at swipe elementer gennem menuerne og hurtigt organisere dem. Vi tog det bedste fra det koncept, satte det ind i en ny kontekst og skabte en smart, simpel og brugervenlig app, Swipes,” siger co-founder Kasper Pihl Tornøe og fortsætter;

“App’en er baseret på bevægelse med tre simple menuer – Today, Schedule og Done. Du kan tilføje og administrere dine opgaver hurtigt og problemfrit.”

Vil ekspandere hurtigt

Som brugere af Mailbox sikkert vil nikke genkendende til, er Swipes organiseret på en måde, så brugeren hurtigt og intuitivt kan swipe mails eller, i dette tilfælde, to-dos rundt i systemet alt efter, hvordan det passer vedkommende. Dermed kan man lettere skabe overblik, fokusere på de mest presserende poster for den enkelte dag og dermed undgå spildtid.

“Folk værdsætter deres tid. Ved at bruge Swipes frem for en anden to-do app sparer brugerne tid i planlægningen af deres opgaver og kan i stedet investere tiden i at gennemføre dem,” siger Kasper Pihl Tornøe.

Et andet punkt, hvor Swipes minder og Mailbox, er iOS-platformen. Ind til videre bliver det nemlig kun muligt at downloade Swipes til iOS enheder, når app’en bliver lanceret den 14. juni. Men i følge Kasper Pihl Tornøe så vil der dog også følge en udgave til andre platforme.

“Som nævnt tidligere så er den første version af Swipes bygget til iOS enheder. Dog vil vi i fremtiden udvide den til andre mobile platforme. Synkronisering er rigtig vigtigt for opgaveadministration, og brugerne elsker at holde styr på deres opgaver på alle deres enheder. Så vi vil vokse og ekspandere hurtigt.”