Arkiver

Nyheder

Ny sammenligningsportal satser på at samle markeder

Samlino.dk hjælper dig med at få et bedre overblik over din privatøkonomi. Hvad end det kommer til valg af forbrugslån, bilforsikring eller kreditkort, så giver Samlino.dk et overblik over al data fra det givne marked, hvilket sparer forbrugeren for en masse tid og søgen.

Det er ikke længe siden vi introducerede Nooda.dk som sørger for sammenligning af byggematerialer, Gofashion.dk, som sammenligner produkter inden for modeverdenen, samt flere andre. Nu har endnu en sammenligningsportal set dagens lys, denne gang inden for finans-, tele- og forsikringsverdenen, med meget mere på vej.

Enkelthed er nøglen

Samlino.dk er kommet for at gøre det nemt og bekvemt for dig, næste gang du leder efter billigste rente på forbrugslån, hvilken a-kasse der passer bedst til dine behov, og hvilke kreditkort du gør bedst i at anskaffe dig, og samtidig hvilken udbyder der giver dig den bedste pris på netop dette.
Samlino Rasmus
”Når det danske folk eksempelvis ønsker hjælp til at finde den rette A-kasse foregår dette via tre enkle skridt, hvor de relevante informationer indtastes og udmunder i en overskuelig og brugbar sammenligning,” forklarer Rasmus Preuthun Carlsen til Trendsonline.dk.

Denne simplificerede søgefunktion har gjort, at der i løbet af juni måned har været i alt 15.000 produktsammenligninger på siden og stigningen fortsætter i juli.

For at gøre det endnu nemmere for forbrugerne har Samlino.dk også udarbejdet guides til bedre forståelse af de forskellige emner, samt en uddybende ordliste, der gør det nemmere for forbrugeren, at forstå de brugte termer inden for eksempelvis finans- og forsikringsverden.

Erfaring er grundstenen

Bag Samlino.dk står blandt andre Rasmus Preuthun Carlsen, som har 7 års erfaring som leder inden for forsikringsbranchen. Sammen med Tanya Juul Kjær, som har en juridisk baggrund og har arbejdet i Rocket Internet – Zalando, så Rasmus en gylden mulighed i netop dette marked, og med deres solide erfaring som grundsten for projektet er visionen for Samlino.dk at samle alle disse lidt mere komplekse brancher på én portal og tilbyde en samlet pakkeløsning til forbrugerne.

”Vi har set det lykkes på det engelske marked med portaler som Moneysupermarket.com, så vi har stor tiltro til, at vi med vores indgangsvinkel til Samlino.dk, kan få det til at lykkes på det danske marked ligeså,” udtaler Rasmus Preuthun Carlsen.

Synergi er vejen frem

Fremtiden for Samlino.dk byder på en række af nye produkter til sammenligning af udbuddet af produkter. Som eksempel kan nævnes rejseforsikring, billån og sammenligning af teleudbydere.

Overvejer du for eksempel at anskaffe bil, kan du her inden for nærmeste fremtid på en og samme platform finde både bedste billån samt bilforsikring, og netop denne form for samling af komplementære produkter skal differentiere dem fra eksisterende portaler.

”Der er mange synergier, når man skal ud og have disse produkter. Når man køber bil skal man både have billån og forsikring. Køber man bredbånd får man rabat på mobiltelefoni osv,” siger Rasmus Preuthun Carlsen til Trendsonline.dk

Samlino.dk er til for at give forbrugerne overblik og samtidig mulighed for at nyde godt af diverse produkt komplementære rabatter.