Arkiver

BusinessNyheder

Dansk millionivestering til Tradonos brugtsalg på Facebook

Den danske iværksættervirksomhed Tradono handler med brugte varer på Facebook, og modtager nu en millioninvestering fra tre private danske investorer, herunder erhvervslederen Christian Stadil.

De store online markedspladser er drevet af mastodonter som amerikanske eBay og norske Schibsted med millioner af brugere, men nye handelsplatforme dukker stadig op. Holdet bag den danske iværksættervirksomhed Tradono mener, at der stadig er plads til ny udvikling.

Mads Mathiesen”Mange mennesker har ting liggende derhjemme, som de aldrig bruger, men alligevel ikke får sat til salg på et brugtmarked. Det skal være endnu nemmere at komme af med sine brugte sager,” siger medstifter og direktør Mads Aarøe Mathiesen til Trendsonline.dk.

Teamet består af iværksætteren Mads Aarøe Mathiesen fra iværksætterfabrikken Rainmaking og successen Frokost.dk, iværksætteren Martin Suhr Madsen bag aktivitetsmåleren I Do Move, som også den grafiske designer i Tradono, Nicklas Skov Pape, var en del af.

Danske erhvervsledere satser på Tradono
En række investorer tror også på denne danske handelsplatform på Facebook, og derfor har Tradono teamet nu landet en større millioninvestering fra tre erfaringstunge herrer. Erhvervsleder Christian Stadil, der tidligere har investeret i blandt andre danske All Unite, iværksætter og investor Klaus Nyengaard, der internationaliserede take-away virksomheden Just-Eat, og i dag , og Jacob Masters, der var dansk direktør i netauktionshuset QXLs storhedstid.

Læs hele artiklen på Trendonline her.

1 kommentar

Skriv et svar