Arkiver

BusinessEventsNyheder

Glamping Hub får investering på 1 million dollars

Deltagerne fra sidste års Next Step Challenge, Glamping Hub, har netop sikret sig en investering på 1 million dollars Axon Partners Group. Holdet var blandt de otte finalister til konkurrencen, Europas største af slagsen, der finder sted i Esbjerg.

Glamping er en forkortelse af Glamorous Camping. Det er til folk der vil opleve naturen tæt på, og komme afsted fra det travle byliv, men som ikke er villige til at ofre den komfort vi kender hjemmefra.

Glamping is a one-of-a-kind experience where you’ll get to choose an extremely unique accommodation, pick an amazing backdrop and get ready for the experience of a lifetime – all without sacrificing even an ounce of comfort. Glamping is a way to connect with your surroundings without having to rough it,” forklares der på Glamping Hubs’ hjemmeside.

Strategisk investor til fremtidig vækst

Axon Partners Group har investered i Glamping Hub via deres fond som fokuserer på digitale startups i Spanien, hvor holdets udviklingsteams holder til. Axon har tidligere investeret i blandt andre iYogi og danske Just Eat i Indien.

Læs også: Vind €250.000 i Next Step Challenge programmet

david_troyaDet er afgørende for os, at have Axon på vores side fremover. Axons investeringserfaring med andre digitale virksomheder og deres fokus på nye markeder, er afgørende for vores fremtidige vækst. Det er præcis den slags partnerskab, vi har brug for, så vi kan fokusere 100% på performance og styrkelse af vores brand,” siger David Troya, CEO og co-founder hos Glamping Hub.

Virksomheden blev startet i 2012 i San Francisco, og deltog sidste år i Next Step Challenge, den globale iværksætterkonkurrence og acceleratorforløb. Projektet er et partnerskab mellem blandt andre SE, Accelerace og Region Syddanmark, og giver deltagere mulighed for at vinde €250.000, Europas største iværksætterpris.

Der er åbent for tilmeldinger til næste runde af Next Step Challenge. Tilmeldingsfrist er den 30. september (dvs. i morgen), og du kan tilmelde dig på dette link for muligheden at vinde €250.000 til dit projekt.