Arkiver

Nyheder

Danske startups der kan fange din interesse

De sidste måneder er det væltet ind med startups på den danske scene, og rigtig mange af dem har heldigvis også fundet vej til Trendsonline redaktionen. Faktisk har vi fået så mange henvendelser fra så mange fremragende startups, at vi har besluttet at lave en opsamling af dem, som vi gerne vil anbefale dig at holde øje med.

CopymethatCopy Me That

Har du nogensinde fundet en god mad- eller kageopskrift online? Og har du så villet lave den samme kage/ret et par uger senere men ikke kunnet finde opskriften igen? –Det har Tine Bak, founder af Copy Me That, prøvet alt for mange gange, og det gav hende inspirationen til at lave en løsning.

Copy Me That er en online “recipe manager”, hvor du med et enkelt klik kan gemme opskrifter i et ensartet format uanset kilde. Du kan lægge madplaner, tilføje dine egne ændringer til opskrifterne og lave indkøbslister direkte i din mappe.

Tine Bak og Copymethat vandt $1000 til Elance ved årets Betapitch i juni måned.

Timebird

I starten af dette år begyndte Jesper Klingenberg og Visti Kløft arbejdet med mødeplanlægnings- og kalendeværktøjet Timebird. Nu har de begge sagt deres tidligere jobs op og er flyttet ind i Founders House på Islands Brygge.

Til forskel fra andre mødeplanlægningsværktøjer som f.eks. Doodle er Timebird mere intelligent. Brugeren skal bare angive navne på mødedeltagerne, mødets emne og varighed og så finder Timebird automatisk de mulige tidspunkter, hvor alle kan deltage. 

http://vimeo.com/93859450

Timebirds algoritme kan forstå forskellen mellem at være optaget eller ledig og kan matche og forstå hvad der er et hensigtsmæssigt mødetidspunkt. Den opererer med person og kan derfor benyttes på tværs af organisationer samt i fritiden.

Timebird opererer stadig i Beta, men har over 600 signups til deres venteliste.

Openflow

Michal Skowronski og Thomas Ottosen stiftede i 2011 deres startup, som er digitalt ansøgningshåndtering tilpasset til fondsansøgninger. Siden har de haft god succes med at øge effektiviteten af ansøgningsproceduren hos deres kunder som bl.a. tæller Real Dania, SparNord fonden og Københavns Kommune.

Steffen Nørgaard fra Spar Nord Fonden siger om samarbejdet: Vi har fået et ensrettet ansøgningssystem, som skaber struktur og overblik i ansøgningsfasen – struktur både ift., hvem der søger, og hele vores behandling af ansøgningen frem til enten bevilling eller afslag. Og det skaber en nemmere og mere effektiv arbejdsgang.

Nu sætter teamet ind med en målrettet indsats, som skal optimere Openflow til at håndtere jobansøgninger for HR og de er allerede godt i gang med processen.

Wecrowdfund

WeCrowdfund er det seneste skud på stammen af crowdfundingplatforme vi ser i Danmark. Med Morten Strunge som advisor og investor har de to medstiftere Kasper Kim Smidt og Tai Kjeldsen en solid bagage med sig i det nye projekt.

Videoen herunder forklarer konceptet:

WeCrowdfund er stadig i Beta, men har startet de første tre fundingkampagner, deriblandt en kampagne som skal samle penge til weCrowdfund selv. I skrivende stund er 32% af beløbet indsamlet, og der er 38 dage tilbage af kampagnen. – Så hvis du vil have en bid af kagen, er chancen der nu.

1 kommentar

Skriv et svar