Arkiver

Nyheder

Accelerace er igen på udkig efter ambitiøse startups

Accelerace søger nye, spændende startups til 13. runde af accelerator-programmet. Siden 2008 har Accelerace spottet, trænet og investeret i mere end 250 startups og spin-offs, hvilket har resulteret i over 800 mio. kr. i investeringer og over 600 nye jobs.

Accelerace er Skandinaviens største acceleratorprogram, som arbejder med nogen af de mest lovende danske og internationale iværksættere og vækstvirksomheder. Som i de foregående runder søger Accelerace startups indenfor IT, Life Science og Industri.

Accelerace Investor Day viste potentialet frem.

ChristianLund_TemplafyBliv en del af en imponerende alumni

Blandt Accelerace alumni er startups såsom Conferize, Codesealer, Hello World Mobile, Penneo, Magick, Coinify, Rushfiles, Queue-it og Kirkeweb og mange andre.

”Mest af alt har dét at være en del af Accelerace programmet hjulpet os til at forstå, hvordan investorer tænker. Det er dybest set derfor, at vi har været i stand til at raffinere vores forretningsmodel, naile vores pitch og sidenhen sikre os venture funding for at kunne øge væksten og udvikle vores forretning,” siger Christian Lund, CEO i Templafy.

Startups med vækstpotentiale kan nu søge Accelerace-programmet.

Deadline: 23. november 2014
Tilmeld dig nu

Accelerace programmet tilbyder:

  • +180 timers én-til-én sessioner med erfarne konsulenter
  • 125.000 kr. i finansiering, hvis du bliver optaget i programmet (som et lån, men der tages ingen egenkapital i virksomheden)
  • Adgang til vores ”Founders Pack” netværk, som indeholder virksomheder Amazon, Deloitte, Microsoft og mange flere.
  • Månedlige træningssessioner og workshops, hvor internationale eksperter underviser i de nyeste trends og tendenser indenfor iværksætteri, som er brugbare redskaber for nye virksomheder.
  • Adgang til Skandinaviens bredeste netværk af venture capital virksomheder og angel investors.
  • Mulighed for investering på op til 3.000.000 mio. kr. efter endt forløb.

Skriv et svar