Arkiver

NyhederTechBBQ

TechBBQ inviterer til åbent møde om næste års event – kom frisk og idérig!

Efter et brag af et event til TechBBQ 2014 er forberedelser til næste års arrangement allerede undervejs. TechBBQ er et non-profit initiativ for iværksættere, som nu inddrager alle ildsjæle, der har en mening om, hvordan konferencen skal afholdes i 2015. Af Halgir Winther Nagata.

Var du med til sidste års TechBBQ? Så er du helt sikkert typen, der har en masse meninger om Danmarks startupmiljø! Forberedelser til næste års konference er allerede undervejs, og arrangørerne ønsker at samle en gruppe af passionerede medlemmer af vores startup community til at komme med meninger om alt fra venue, til talere til mad.

En festival for startupmiljøet

Det første TechBBQ blev afholdt i 2013 med det formål at hylde og styrke det danske startup miljø. Bag initiativet står fire danske iværksættere, som du kan læse mere om i denne artikel.

De to første TechBBQ events har været en megastor succes. Det tredje bliver endnu større, og vi vil gerne have hjælp fra det danske startup community, så vi laver noget, der hele tiden bliver endnu bedre,” siger Daniel Laursen, stifter af Trendsonline.dk og en af initiativtagerne bag TechBBQ.

Læs også: TechBBQ 2014: dagens barbeque er sparket i gang

Han forklarer, at der dannes en åben TechBBQ-gruppe, hvor alle interesserede er velkomne til at komme med input og meninger til, hvordan næste års TechBBQ skal afholdes. Konferencen er en gave fra startup miljøet til startup miljøet, og arrangørerne vil engagere alle, der har en mening.

Tilmeld dig Community Gruppen

Der bliver i øjeblikket arbejdet med at danne Community Gruppen, og det første møde afholdes den 9. december klokken 11:00. Hvis du vil være en del af planlægningen til næste års TechBBQ, kan du tilmelde dig Community Gruppen på nedenstående link:

Klik her for at tilmelde dig det første Community Gruppe møde

 

 

Skriv et svar