Arkiver

Nyheder

Makernes paradis lanceret på Kickstarter

Startuppet ‘Crate’ lancerede den 24. november deres Kickstarter-indsamling. Ideen er at skabe en ny markedsplatform, hvor godt håndværk og høj kvalitet er i centrum, og hvor producenter selv indretter deres webshop. Af Louise Løvendahl Johansen

Det er ikke mange dage siden, Crate-teamet kunne dele deres idé om en ny markedsplatform. Helt præcist d. 24 november, så Crate dagens lys for første gang.

”Vi er meget begejstrede for endelig at kunne vise konceptet frem og spændte på, hvad det kan blive til,” fortæller Hjalte Betak, CEO og Co-Founder af Crate.

Crate er en platform for “Makers”

Crate er en platform, hvor personer kan handle med deres eget produkt som eksempelvis håndværksmøbler og interiør.Hjalte Betak

“Med Crate ønsker vi at skabe en platform hvor vi kan dyrke det gode håndværk, det unikke design og den høje kvalitet,” forklarer Hjalte Betak og fortsætter:

“Vi ønsker at skabe en platform og et fællesskab, hvor vi kan inspirere hinanden og handle direkte uden mellemled, og hvor vi kan gøre de overraskende fund, vi ikke kan finde andre steder.”

Crate gør det muligt for brugerne selv at skabe webshops med information og billeder af deres egne unikke produkter.

Kultur og digitalisering

Det er ikke længe siden KulturM afholdt konference om lige præcis denne slags iværksætteri, som Crate byder ind på; at kombinere kunst og kreativ produktion med digitalisering.

Crate er en del af en gruppe, der er nytænker til kulturel handel. Der findes flere digitale platforme som sælger varer, men Crate har skabt et sted, hvor en nystartet designere selv kan oprette egen webshop og sælge deres produkt.

Kun begyndelsen

Crate er kun på begynderstadiet og har store planer om at udvikle platformen endnu mere og optimere brugervenligheden, hvilket vil ske med hjælp fra de indtjeninger projektet får via Kickstarter. Hjalte Betak har store forventninger til Crate:

”Forhåbentligt er dette kun starten på et storslået eventyr om det gode og unikke håndværks felttog tilbage ind i de danske hjem.”

Med over halvdelen af tiden tilbage på Kickstarter, har Crate opnået over 20 % af deres målsætning.

Crate1

 

1 kommentar

Skriv et svar