Arkiver

BusinessNyheder

Populær hjernetrænings-app modtager millioninvestering

Den danske virksomhed Brain+ ApS, der står bag en populær hjernetrænings-app, modtager en tocifret millioninvestering fra SEED Capital, North-East Venture og en række business angels, til fortsat udvikling af app’en. Af Rikke Nielsen. 

Brain+ blev i 2014 udvalgt som bedste nye app i 125 lande og har i løbet af 2014 nået 1 million downloads i App Store. Nu igangsættes en ambitiøs videreudvikling af app’en, som bakkes op af flere investorer, der ser store muligheder i projektet.

Læs også: Nupark Accelerace og CAPNOVA investerer i Tutee

Et stort vækstpotentiale, som rammer en megatrend

Brain+ består af en række videnskabeligt designede hjernetræningsspil, der forbedrer centrale hjernefunktioner, og som i sidste ende skal øge folks livskvalitet. Brain+ øvelserne er udviklet i samarbejde med førende hjerneforskere fra Københavns Universitet og henvender sig til alle aldersgrupper.

Hos en af hovedinvestorerne, SEED Capital, ser man et stort vækstpotentiale i den fremadstormende virksomhed og de har store forventninger til samarbejdet.

Vi ser Brain+ som en del af ’quantified self’ megatrenden. For den moderne forbruger er det vigtigt at kunne måle og forbedre sin egen performance inden for mange forskellige områder. Vi mener, at der er et meget stort markedspotentiale for Brain+ og vi glæder os til at arbejde sammen med dem,” siger Niels Vejrup Carlsen, Investment Director hos SEED Capital.

Læs også: GameAnalytics får investering på 5,5 mio. dollars og ny CEO

Investering skal bruges til udvikling af ny feature kim baden 

Hos Brain+ glæder man sig meget over både modtagelsen hos brugerne, men også over de nye muligheder, som investeringen fører med sig.

Med denne økonomiske indsprøjtning kan vi tage virksomheden og produktet til et helt nyt niveau. Vi kommer til at sætte tryk på videreudviklingen af teknologien og app’en, så vores brugere vil opleve et konstant flow af nyt, spændende og engagerende indhold,” siger Kim Baden-Kristensen, CEO og co-founder hos Brain+.

Første skridt bliver tilføjelsen af en ny feature ved navn BrainCoach. BrainCoach indeholder en række 5-10 minutter lange minilydbøger, kaldet SmartSessions, der træner brugeren i mentale teknikker og gode vaner, som får hjernen til at præstere bedre i hverdagen.

Med tilføjelsen af BrainCoach, øger vi bredden af øvelser på Brain+ platformen. Vi tilbyder en personlig virtuel hjernetræner, som giver brugeren håndgribelige og slagkraftige hjernetræningsteknikker og øvelser, leveret som lydklip,” fortæller Kim Baden-Kristensen.

Med investeringen håber folkene bag Brain+, at kunne etablere sig for alvor i et hastigt voksende marked, samt at opnå større etablering på de internationale markeder.

SEED Capital har tidligere på året investeret i bitcoin betalingsplatformen Coinify. Den anden store investor, danske North-East Ventures, har tidligere investeret i modeplatformen TheFashion, fildelingsservices Rushfiles og markedspladsen for designere IconFinder.

1 kommentar

Skriv et svar