Arkiver

Nyheder

33entrepreneurs henter Comundu til Bordeaux

Efter at have overlevet en mekanisk fejl på flyet, en stranding i Amsterdam og adskillige timers forsinkelse lykkedes det endelig for teamet bag 33entrepreneurs Startup Contest at nå frem til København. Dog med så stor forsinkelse at eventet måttes udsættes til lørdag eftermiddag. Af Tina Søndergaard

Mens sneen væltede ned og gav våde fødder til enhver, der var så letsindig at bevæge sig ud uden fornuftigt fodtøj, havde franske 33entrepreneurs kæmpet sig vej til Dare2mansions lokaler på Vermundsgade i København. Forud var gået et tumultarisk døgn med flyforsinkelser og et event, der som følge heraf måtte rykkes fra fredag aften til lørdag eftermiddag.

På grund af forsinkelsen måtte nogle af jury-medlemmerne desværre takke nej til at deltage. I stedet bestod juryen af Natalia Nilsson, Co-founder af Tech-Tiles, Chris Shern, Managing Partner hos ADVANT Partners og Vincent Petre, ekspert i vin-startups for 33entrepreneurs.

Fem startups konkurrerede på det bedste pitch

Fem startups inden for mad, vin og turisme stillede op til pitch lørdag eftermiddag.

Det første pitch kom fra startuppet Fooducer, der forbinder hele fødevarebranchen på én platform. Medstifterne Fie Hansen-Hoeck, som har 25 års erfaring fra detailindustrien, og Sanne Fehmerling Kristiansen, som har 12 års erfaring som producent, leverede et stærkt budskab om at gøre vejen mellem producenter, indkøbere og leverandører kortere.

Herefter fulgte initiativet Cook with a Local som på bedste airBnB-vis formidler madlavnings-oplevelser mellem lokale og mad-turister og Francis app’en, som viser vej til de bedste franske fristelser i København for udlands-franskmænd og almindelige frankofiler.

Som den næstsidste i rækken præsenterede Rasmus Elkjær Frandsen Startuptravels, som han er medstifter af, og som rosinen i pølseenden mødte vi søskendeparret Lasse og Mia Grosen, som er stiftere af backpacker-platformen Comundu.

Læs også: Startuptravels er platformen til den rejsende iværksætter

Og vinderne blev..

Mens juryen voterede, brugte deltagerne tiden på at stemme på dagens publikumsfavorit. Efter et hæsblæsende opløb kunne Nicolas Bonvalet og Francis app’en kåres som publikums darling og vinder af en lækker fransk rødvin -magnumstørrelse naturligvis!

Herefter var det tid til at finde juryens vinder af en uges coaching i vinregionen Bordeaux, 500 euro til rejseudgifter og tre års adgang til Microsoft software, Microsoft BizSpark. Efter længere tids votering kom juryens medlemmer endelig ud med et resultat. -Og vinderne blev: Comundu.

“Vi havde virkelig ikke regnet med, at vi kunne vinde det her. Det er vores første rigtige præsentation nogensinde! Men timingen er helt perfekt, da vi står overfor en lancering på det europæiske marked” forklarer en glad og overrasket Mia Grosen, medstifter af Comundu.

Udover præmierne nævnt herover arrangeres der introduktioner til relevante netværk, mentorer, ligesindede startups, potentielle investorer og presse, mens Comundu er i Bordeaux. Teamet får også chancen for at deltage i 33entrepreneurs’ tre-måneders acceleratorprogram senere på året.

1 kommentar

Skriv et svar