Arkiver

NyhederUngt Tech

Startuptravels er platformen til den rejsende iværksætter

Startuptravels skal gøre det lettere for iværksættere at finde et sted at sove, en kontorplads og ligesindede at drikke kaffe med, når de er på farten!

På vores globale marked er iværksættere ofte nødt til at rejse meget. Det burde være en gylden mulighed for at lære nye markeder at kende og ekspandere dit globale netværk, men det er ikke altid så enkelt. At finde frem til effektive arbejdspladser og interessante folk at tage en kaffe med kan være lettere sagt end gjort, når man lander i en ukendt by uden eksisterende netværk.

Det problem har Startuptravels tænkt sig at løse. Tjenesten, der pt. er i beta, forklarer sig selv som en kryds af Airbnb og LinkedIn. Gennem tjenesten skal rejsende iværksættere have muligheden for at finde et sted at bo, f.eks. på ligesindedes sofa, finde kontorfællesskaber, hvor man kan være produktiv, mens man befinder sig i udlandet, eller bare finde frem til lokale iværksættere, der er med på en kop kaffe.

“Har du nogensinde prøvet at rejse til et andet land og ikke ane, hvor du kan møde ligesindende folk? Det har vi, og derfor har vi valgt at bygge Startuptravels. Vores hold har en vision om at gøre det lettere at forbinde iværksættere på et globalt plan,” siger co-founder Anders Hasselstrøm på virksomhedens blog.

Studerende founders

anders_hasselstrøm
Anders Hasselstrøm

Bag Startuptravels står makkerparret Anders Hasselstrøm og Rasmus Elkjær Frandsen. De er begge to studerende på Copenhagen Business School, men det har ikke forhindret dem i at arbejde på andre projekter ved siden af. Senest startede de Motivaction, en virksomhed, der specialiserede sig i at holde workshops for gymnasieelever omkring det at træffe de rigtige valg efter gymnasiet. De to har arbejdet sammen i flere år og kender hinanden godt som team på forhånd. Det kommer uden tvivl til at være en fordel for dem ved arbejdet på Startuptravels.

Anders og Rasmus er ved at finpudse tjenesten og har i øjeblikket meget fokus på at få iværksættere og forretningsfolk til at tilmelde sig, før sitet går i luften. Til dette formål har de implementeret et “referral” system.

rasmus_elkjær_frandsen
Rasmus Elkjær Frandsen

“Referral systemet har vi lavet for at give folk endnu et incitament for at dele siden. Dem, der får fem andre folk til at tilmelde sig, vil være de første, der får adgang til tjenesten, og dermed får et forspring i at skabe gode internationale forbindelser,” siger Anders.

Startuptravels opfordrer folk til at sprede ordet om tjenesten og gerne også til globale bekendte. Du kan tilmelde dig tjenesten på deres hjemmeside.

Har du nogensinde haft problemer at skabe kontakter i fremmede lande under dine rejser? Regner du med at kunne finde på at bruge en tjeneste som Startuptravels?

7 kommentarer

Skriv et svar