Arkiver

Nyheder

AirHelp er et af de hotteste startups i New York

Iværksættervirksomheden AirHelp, der hjælper flypassagerer med at få erstatning for deres forsinkede eller aflyste fly, er blevet kåret som et af de 25 hotteste startups i New York. Af Rikke Nielsen.

I 2014 valgte AirHelp at flytte virksomheden til USA, for at være tættere på deres amerikanske investorer. Valget stod mellem San Francisco og New York, og på grund af tidsforskellen til Europa, valgte stifterne bag AirHelp at placere sig i smørhullet i New York City, der er blevet hjemsted for nogle af de mest fremtrædende tech-virksomheder.

Læs også: Danske AirHelp præsenterer for 12 millioner seere

Blandt de cooleste startups i NYC

AirHelp var tidligere med i amerikanske Y-combinator, og har fået en varm velkomst til startupmiljøet i New York. Virksomheden er af britiske Businessinsider.com både blevet kåret til at være blandt de 25 hotteste NYC iværksættere og som værende et af de cooleste startups i byen.

Stifterne bag AirHelp er glade for anerkendelsen, men holder stadig deres fokus på forretningen. nicolas michaelsen

Det er da mega fedt at blive anerkendt for noget, man har arbejdet hårdt på, men vi går jo mest op i at vores kunder er glade. Alle titler i verden kan være ligegyldige, hvis man ikke tager sig tid til selv at tale med sine kunder,” siger Nicolas Michaelsen, medstifter og CMO hos AirHelp.

Listen over de 25 hotteste startups er baseret på interviews med investorer, journalister og aktive medlemmer af tech-miljøet i New York. Og AirHelp kan sagtens mærke energien, men også presset ved at være til stede på et så aktivt tech-miljø.

“At omgive sig med verdens bedste indenfor sit felt smitter, både i form af, at du får en masse uvurderlig input, men også fordi du hele tiden skal holde dig på tæerne, da der altid vil være en, der prøver at være 10 pct. bedre rundt om hjørnet,” siger Nicolas Michaelsen.

Læs også: Ryk til staterne med Lemonsqueeze

Til middag hos Bill Gates

Netop det netværk, der opstår ved at placere sig midt i epicentret, har skabt en masse nye muligheder for AirHelp. Blandt andet giver det adgang til nogle unikke oplevelser og møder med spændende mennesker.

”Herovre opstår der automatisk en masse uforudsete muligheder og kontakter. Når du bliver inviteret til middag med Bill Gates, så er der ret gode chancer for, at din borddame/herre viser sig at være et interessant bekendtskab,” fortæller Nicolas Michaelsen.

Airhelp blev stiftet i 2013 af de tre danske iværksættere Nicolas Michaelsen, Henrik Zillmer og Greg Roodt og har i skrivende stund hjulpet mere end 70.000 flypassagerer med at få erstatning.

Andre startups med dansk islæt i New York er blandt andre Trustpilot, og det aktuelle danskledede startup Depop, der netop har erklæret, at de åbner et kontor i New York med Reddit-direktør Erik Martin som General Manager for US.

Læs også: Danskledet startup lukker over 50 mio. og stjæler Reddit direktør

 

Skriv et svar