Arkiver

Nyheder

BizDoc vil overflødiggøre fysiske papirer i erhvervslivet

Aarhusianske BizDoc vil effektivisere virksomhedernes aftale- og dokumenthåndtering. Står det til BizDoc, skal det være slut med at scanne, printe og underskrive fysiske papirer. Af Niklas Joensen

BizDoc er en digital løsning, der blev lanceret i december 2014. Målet med løsningen er at fjerne behovet for at scanne, printe og underskrive fysiske papirer. I stedet kan man benytte BizDoc til at holde styr på sin dokumentation, og så kan man underskrive dokumenter med NemID.

Satser på organisk vækst

Intro til BizDoc, ErikBizDoc udgøres af CEO, Erik Nørskov, forhenværende direktør for Advodan, CTO Kenneth Lauge Madsen og partnerne Tobias Bøgh Larsen og Michael Schmidt.

Ideen til BizDoc opstod ifølge Tobias Bøgh Larsen, da Erik Nørskov stadig var direktør for Advodan. Erik Nørskov var træt af, at skrivebordet altid rodede, kuglepennen aldrig virkede, og at han altid skulle bladre en masse ringbind igennem for at finde sine dokumenter. Derfor blev direktørjobbet sagt op, og den private formue blev investeret i udviklingen af et nyt system til aftale- og dokumenthåndteringen.

Vi har ikke modtaget funding, selvom vi har fået det tilbudt. Vi er stadig meget åbne for at finde en investor, så længe det er den rette. Lige nu ligger fokus på at vækste organisk,” fortæller Tobias Bøgh Larsen.

”Nice-to-have”, ikke ”need-to-have”

Ifølge Tobias Bøgh Larsen er den største udfordring for BizDoc at øge kendskabet til deres produkt i en konservativIntro til BizDoc, Tobias industri.

Vores produkt er ikke et “need-to-have” men et “nice-to-have”. Vi kan spare rigtig mange virksomheder store mængder tid og penge foruden at give dem et komplet overblik. Udfordringen ligger i at få dem til at indse dette,” siger Tobias Bøgh Larsen, og fortsætter:

Vi sidder lige nu med benhårdt salgsarbejde. Vi har en medarbejder, der snakker svensk og norsk – og som er ved at analysere markedet. Vi har næsten lige lanceret, og det er nu målet, at det danske marked skal penetreres. Succes på hjemmemarkedet er første prioritet før andet igangsættes.

BizDoc har indledt samarbejde med Penneo

BizDoc er ikke alene på markedet for digitale løsninger til dokumenthåndtering, der for eksempel også tæller danske Penneo, der er en samarbejdspartner for BizDoc.

Vi har indledt et strategisk samarbejde med den danske IT-virksomhed, Penneo, hvad angår softwareudvikling. Penneo leverer softwaren til vores NemID-signeringer, så vores kunder kan underskrive digitalt. Et valg vi er glade for, da vi nu kan servicere vores kunder med den bedste og nyeste software,” siger Tobias Bøgh Larsen.

Intro til BizDoc, cyclus

Han fortæller om det potentiale, BizDoc har: ”Potentialet er kæmpe. Vores platform er skalerbar og vores omkostningsstruktur meget variabel. Med hensyn til NemID har man f.eks. BankID i Norge, så udfordringen her er ikke enormt stor.

Selvom det ikke er længe siden, at BizDoc lancerede, så har de allerede eksportmarkedet for øje. Ifølge Tobias har de store planer, og alt er sat på spil for at opnå succes.

Læs også: Penneo lancerer mobil underskrift

1 kommentar

Skriv et svar