Arkiver

Nyheder

WeLoveStartups afslører de 3 sidste finalister

WeLoveStartups løfter nu sløret for de sidste tre iværksættervirksomheder, der senere i dag kommer til bedømmelse i ekspertjuryen. Af Tina Søndergaard

Udvælgelsen er foretaget af ekspertscreenere, der har indblik i de brancher og problemstillinger, ansøgerne er i. Det har resulteret i fagfokuserede bedømmelser, som ekspertjuryen senere i dag skal vurdere med udgangspunkt i hvilke ansøgere, der klarest viser, at de netop nu kan få det maksimale ud af at modtage WeLoveStartups legatet.

Her kan du nu læse om de sidste startups, der er sluppet igennem nåleøjet til den første WeLoveStartups legatuddeling.

Læs også: WeLoveStartups afslører endnu tre finalister

fanmates

fanmates er et nyskabende Fantasy fodboldmanager koncept. Visionen er, at skabe rammerne for et globalt fællesskab af fodboldentusiaster, der keder sig med de simple Fantasy alternativer. Samtidigt er det et marked, der for eksempel i USA har vist et enormt potentiale.

Fodboldmanagerspillet adskiller sig ved at inddrage de bedste elementer fra det klassiske spil Football Manager, og styrker samtidig den sociale interaktion mellem brugerne.

Spillet fanmates kerne er simpel. En gruppe venner opretter deres egen liga, hvorefter spillerne rekrutteres. Alle får herigennem et unikt hold. Spillets model styrker den sociale interaktion, da brugerne får mulighed for at kommunikere og handle med hinanden.Jacob Juhl fanmates

Fans af spillet Football Manager er kendetegnet ved en ting – de elsker spillerstatistikker. fanmates’ scoringsalgoritme indeholder flere parametre, der giver brugeren dybere indsigt i spillernes præstationer, og de supplerer det ved, som de første, at muliggøre, at spillerne kan spille adskillige positioner.

”Et legat fra WeLoveStartups vil hjælpe med at finansiere færdiggørelsen af beta-produktet. Herudover vægter vi hjælpen fra en sparringspartner højt – specielt i forbindelse med forretningsudvikling og skaleringsbeslutninger,” udtaler Jacob Juhl, medstifter af fanmates.

Læs også: Har fodboldplatformen Tonsser fundet det næste store talent?

BAKOBA

Bakoba har genopfundet de gode gamle byggeklodser og skabt et konstruktionslegetøj, der vil forbedre børns fantasi, kreativitet og motoriske evner.

Byggeklodserne giver børn nærmest uendelige muligheder for at bygge deres egen verden, og samtidigt har de Niels Mortensen Bakobamulighed for at integrere andre velkendte byggelegetøj. Teamet bag har erfaret, at når børn ser BAKOBA-legetøjet,
begynder de omgående at lege med det og skaber alt fra fly til ridderslotte.

BAKOBAs vision er at forbedre børns fantasi og kreativitet.

”Et legat fra WeLoveStartups kan hjælpe os med at nå vores mest vitale milesten; at sætte produktionen op i Taiwan. Mentoren vil blive en uvurderlig sparringspartner, der kan byde ind med viden på de områder, vi stadig er grønne på,” udtaler Niels Mortensen, partner i BAKOBA.

Læs også: WeLoveStartups udvælger første tre mulige legatmodtagere

Zapla

Zapla er et online bookingsystem, som selvstændige og små virksomheder kan bruge til at administrere deres tidsbestillinger. Der findes allerede mange bookingsystemer på markedet, men forskellen fra de eksisterende udbydere er, at Zapla med en enkelt kode kan integreres direkte på kundens hjemmeside og automatisk tilpasser sig hjemmesidens design.

Til at acceptere og administrere tidsbestillingerne bruges Zaplas webapp, og alt, hvad der behøves, er en computer eller tablet ved siden af kasseapparatet i butikken, så kan man komme i gang.

Målsætning og visionen bag er at lave verdens bedste bookingsystem og gøre det tilgængeligt for alle. Startuppet Chiel Robben Zaplalancerede i januar og har allerede brugere fra hele verden.

“Med et legat fra WeLoveStartups kan der for alvor sættes skub i udviklingen af de mest efterspurgte funktioner, og med hjælp fra mentorerne håber jeg på også for alvor at kunne sætte gang i markedsføringen, så alle kan få et super godt bookingsystem på deres hjemmeside,” udtaler Chiel Robben, der er stifter af virksomheden.

Læs også: Bapoon.dk formidler ledige frisørtider i hele landet

WeLoveStartups går efter ekspertjuryens vurderinger i gang med en større evaluerings- og sikringsproces, for at dobbelttjekke at den samlede screening og vurdering er foregået efter hensigten. Med baggrund i den vurdering vil der gå cirka en uge før en afgørelse offentliggøres, fortæller daglig leder af WeLoveStartups, Jakob Breddam.

Skriv et svar