Arkiver

EventsNyheder

Vækstfonden inviterer til info-møde i Aabenraa

Den 15. april 2015 inviterer Erhvervenes Hus Aabenraa til informationsmøde i Udviklingspark Aabenraa, hvor erhvervskundechef Michael Eg vil fortælle om, hvad Vækstfonden kan tilbyde en virksomhed. Af Tina Søndergaard

Ved morgen-mødet den 15. april kl 8.00 til 10.00 i Udviklingspark Aabenraa vil Vækstfondens erhvervskundechef, Michael Eg fortælle om, hvordan et lån eller en kaution fra Vækstfonden eksempelvis kan finansiere planer om at udvikle eller udvide forretningen, investere i nye maskiner, omlægge til en mere effektiv og grøn produktion, indtage nye markeder, købe en virksomhed eller starte en ny.

Læs også: Vækstfonden låner millioner til betalingsløsningen MEE

God hjælp at hente for startups

Ved mødet i Aabenraa kan du også møde direktøren fra Hjem-Is, Frank Waller, der med et Vækstlån købte Hjem-Is tilbage på danske hænder, efter isbilen nogle år havde været en del af den internationale Nestlé-koncern. Frank Waller vil fortælle om sine erfaringer og oplevelser med Vækstfonden samt processen og tankerne bag købet.

Vækstfonden tilbyder forskellige former for finansielle håndsrækninger fra de såkaldte Vækstlån til egentlige investeringer.

For eksempel har den innovative mobilbetalingsløsning MEE for nyligt modtaget et betydeligt Vækstlån fra Vækstfonden til at rulle deres produkt ud i de danske butikker. Blandt de andre startups der har modtaget finansiel støtte fra Vækstfonden kan nævnes TheFashion.com, DeskWolf, CodeSealer og Rushfiles.

Du kan læse mere om arrangementet via dette link. Tilmelding skal ske senest den 13. april via denne formular.

Læs også: Modeplatformen TheFashion.com rejser 10 millioner kroner i venturekapital

Skriv et svar