Arkiver

Nyheder

Infomøder: Sådan får du finansiering fra Vækstfonden

Har du brug for finansiering til dit startup? Så kan du høre om dine muligheder for at få et lån eller en kaution fra Vækstfonden når de i juni inviterer til infomøder i Lyngby, Odense og Randers.

Af Tina Søndergaard Thorsen

Den 16., 17. og 18. juni holder Vækstfonden gratis infomøder i Lyngby, Odense og Randers. Kom og hør om dine muligheder for at udvide din virksomhed eller købe en ny, og mød nogle af de spændende virksomheder, som allerede har fået finansiering. Infomøderne varer fra klokken 8.00 til 10.00 og er gratis og uforpligtende.

I løbet af 2015 inviterer Vækstfonden til infomøder i 12 byer landet over. Turen starter i denne måned i Lyngby, Odense og Randers. I september når turen til Aarhus, Ringsted og Esbjerg, inden turnéen i november når til København, Herning og Aalborg.

Mød MEEwallet i Randers
Til infomødet i Randers den 18. juni kan du møde MEEwallet, der har udviklet en ny løsning til at betale med mobilen i forretninger. Butikker i Randers er blevet brugt til at teste produktet, der i dag er klar til at blive rullet ud landet over. Men det kræver mere kapital, end den nystartede virksomhed kunne låne i banken. Ved hjælp af virksomhedens egen crowdfunding-model og et Vækstlån til iværksættere kom finansieringen dog på plads.

Du kan læse mere om MEEwallets vækstlån og hvad det skal bruges til her: Vækstfonden låner millioner til betalingsløsningen MEE

Du kan tilmelde dig Vækstfondens infomøder på linksene herunder.

Tilmeld dig Lyngby her
Tilmeld dig Odense her
Tilmeld dig Randers her

Skriv et svar