Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

EventsNyhederVenturekapital

Tidligere Uber-direktør taler på #CPHFTW Townhall

Teamet bag græsrodsorganisationen #CPHFTW afslørede den 14. januar at Lars Fjeldsøe-Nielsen, partner i ventureselskabet Balderton Capital er blandt keynote-talerne på Townhall #7 den 21. januar.

Den 21. januar kl 18.00 løber det syvende #CPHFTW Townhall af stablen, og holdet bag har netop afsløret eventets hovedtalere: Peter Holten Mühlmann, CEO for Trustpilot og Lars Fjeldsøe-Nielsen, General Partner i Balderton Capital.

Læs også: #CPHFTW afslører første taler til Townhall #7

Lars Fjeldsøe-Nielsen blev General Partner i Balderton Capital i September 2015 efter at have været vice-præsident for Uber Mobile i San Francisco. Hos Uber var Lars med til at danne strategiske partnerskaber med globale tele-virksomheder som var med til at booste Ubers bruger-vækst.

Før Uber var Lars en af de første ansatte hos Dropbox. Her var han med til at kickstarte virksomhedens ikke-organiske vækst. Ligesom han var med til at opfinde og patentere en ny måde at integrere tjenester med ‘Original Equipment Manufacturers’ og mobiloperatører.

Læs også: Lars Fjeldsøe-Nielsen bliver partner i Balderton Capital

Du kan høre Lars Fjeldsøe-Nielsens historie og finde ud af, hvad han og Balderton Capital leder efter hos danske iværksættere på #CPHFTW Townhall torsdag den 21. januar kl. 18.00-22.30.

Du kan tilmelde dig eventet via dette link, hvor du også kan se det fulde program og talerlisten.

Skriv et svar