Arkiver

NyhederPlatform

2 år med op- og nedture: Tonsser fejrer fødselsdag

Det danske startup Tonsser har i denne uge fejret sin officielle 2 års fødselsdag, og det markerer de med en video, der opsummerer startuppets udvikling gennem iPhone billeder fra dagligdagens virkelige iværksætterliv.

Den sociale fodboldplatform tonser derudad med tre investeringer i 2014 og to aktive business angels fra den succesfulde sociale arbejdsplatform Podio, nemlig medstifter Kasper Hulthin og tidligere CTO Phillip Chambers, der geninvesterede opkøbskronerne i det danske Tonsser team.

Med en gruppe unge drenge, pizzabakker, fodbold og playstation i en kælder på Vesterbro, har vi for længst hyldet Tonsser teamet som Danmarks startup kliche. Men de lever også op til andre klicheer, som fodboldnørder, der laver en digital platform, der pludselig tager fart. Gruppen af venner, der – helt tydeligt – har en fest, mens de bygger en platform med globalt potentiale.

Efter kun en måned online var mere end 10 procent af alle danske fodboldklubber og 6000 brugere allerede med på den sociale fodboldplatform. Og efter seks dage som app i iOS AppStore var Tonsser app’en downloadet 1.500 gange og i top 3 som mest downloadede gratis sports-app. Gennem videoen fremgår startuppets vækst i tal, og man ser også nogle af de små sejre, som Tonsser holdet har kunnet fejre hen ad vejen – eksempelvis aftalen med Faxe Kondi og kampen for at få de rigtige investorer om bord.

Sidst, men ikke mindst, ser man et team i vækst. Fra Aalborg drenge med drømme til startup stiftere, der har en imponerende loyal bunke aktive brugere hver dag, og som gør en forskel for børn og unge i hele Danmark – og snart også uden for vores egen andedam.

Se videoen her:

Læs også: Tonsser tonser derudaf

Skriv et svar