Arkiver

BusinessNyhederPlatformVenturekapital

Tattoodo henter 17 millioner kroner til content-udvikling

Det danske startup Tattoodo har rejst en investeringsrunde på over 17 millioner kroner fra en række private investorer.

Investeringen kommer ifølge Techcrunch.com fra en række private investorer ført af an den danske iværksætter Jimmy Maymann, der er tidligere CEO for Huffington Post og siden september sidste år har været Executive Vice President og President for AOL Content & Consumer Brands.

Tattoodo.com, som er stiftet af Johan Plenge og Mik Thobo-Carlsen, kan du beskrive dine ønsker til din tatovering, hvorefter du kan starte en konkurrence. Under konkurrencen vil forskellige designere, der er tilknyttet sitet, byde ind med tatoveringsdesigns, som matcher din ide. Du er løbende i kontakt med designere og bestemmer i sidste ende selv en vinder. Vinderen af konkurrencen får 70 procent af det beløb du har betalt for konkurrencen. En konkurrence koster mellem $99 og $299 USD, alt efter hvor stor en tatovering og detaljeret design du er ude efter.

Læs også: “Det er federe at gøre en forskel end at blive rig” (del 1)

Stærke investorer skal understøtte content-site
Udover den danske mediemogul har Tom Ryan, CEO i Pluto TV, Jake Nickell, CEO i Threadless, Rene Rechtman, International President i Maker Studios og en række unævnte investorer lagt penge i investeringen.

Fælles for investorerne er, at de alle beskæftiger sig med forskellige former for content og ‘new media’. Det går da også fint i tråd med Tattoodos erklærede mål om at blive det største medie i verden for tattoo-entusiaster og blive et samlingssted for den kultur.

”Det er den måde, vi kan ændre verden på. Hvis vi kan gøre hele processen i forhold til at få en tatovering lettere og mere inspirerende, så har vi opnået, hvad vi drømmer om,” siger Mik Thobo-Carlsen og fortsætter:

”Det er federe at skabe noget, end at blive rig. Man kan jo kun spise en vis mængde aftensmad og køre i én bil. Vi vil gerne skabe en ændring.”

Læs også: “Det er federe at gøre en forskel end at blive rig” (del 2)

Skriv et svar