Arkiver

BusinessDe små aktuelleNyhederPlatform

Dansk startup skifter navn: Gør klar til det internationale hundemarked

Startuppet Dog Club One skifter navn til Dogley. Samtidig tilføres virksomheden ny kapital og vender blikket mod det internationale marked.

Trendsonline skrev tidligere på året om Dog Club One, som er AirBnB for din hund. Siden da har navnet vist sig at være tvetydigt, hvilket er en af grundene til, at virksomheden nu skifter navn til Dogley.

Læs også: Det måtte jo komme: Dansk startup er AirBnB for din hund

Samtidig indtræder Frank Thorup i ejerkredsen. I den forbindelse tilføres Dogley et millionbeløb, som skal hjælpe startuppet med at skalere ud over landets grænser.

Med nyt navn sigter Dogley internationalt

Det er ikke tilfældigt, at Dogley vælger at skifte navn fra Dog Club One. Beslutningen er hjulpet på vej af feedback fra virksomhedens kunder og samarbejdspartnere.

”Ved at lytte til feedback har vi fundet, at vi med fordel kunne skifte til et kortere navn, som er lettere at huske og give videre. Det har vi taget konsekvensen af nu, og vi synes også, Dogley bedre signalerer, at vi er en service,” siger Thomas Keller, Direktør og stifter af Dogley og fortsætter::

”Samtidig synes vi, at det nye navn passer bedre, når vi nu skal til at vende os mod det internationale marked.”

På den måde lå det lige til højrebenet, at det danske startup skulle ændre sit navn.

Med nyt navn kommer nye kræfter

Det nye navn er dog ikke det eneste, som har ændret sig i den unge virksomhed. I samme forbindelse har Dogley nemlig fået tilført ny kapital. Den nye medejer er iværksætter Frank Thorup, som i 2014 solgte aktiemajoriteten i virksomheden Xstream for et trecifret millionbeløb.

”Frank Thorup indtræder i ejerkredsen på lige fod med mig, mens theView fortsat har en mindre andel. For sin andel af virksomheden lægger Frank naturligvis en god pose penge, som er i millionklassen,” siger Thomas Keller.

Frank Thorup kommer til at få en aktiv rolle i virksomheden, hvor han kan bidrage med en masse erfaring, når Dogley starter sin internationaliseringsproces.

Foruden det nye navn er teamet bag styrket med den nytilkomne medejer og vil vokse yderligere i takt med den forventede vækst. Dogley’s service vil stadig være AirBnB for hunde.

Skriv et svar