Arkiver

BusinessE-handelNyheder

Trendsales reddet af schweizisk ejer

Trendsales, Tamedia

Trendsales så ud til at skulle bukke under ved årsskiftet, men nu har ejeren, Tamedia, postet et tocifret millionbeløb i modeportalen.

Hvis ikke der blev tilført kapital, ville handelsportalen lukke ved årsskiftet. Sådan stod det i årsregnskabet fra Trendsales.

Læs også: Trendsales bedraget for millioner, men maner til ro

Men så galt gik det ikke denne gang trods et år, hvor egenkapitalen dryssede væk, underskuddet blev fordoblet og den tidligere CEO blev politianmeldt. Den schweiziske ejer, Tamedia, står stadig bag Trendsales som lovet, og nu giver ejeren modeportalen 23,5 millioner kroner.

Det skriver Berlingske Business.

En dedikeret ejer

”Vi er meget dedikerede til vores investering i Trendsales. Trendsales er en transaktionsbaseret markedsplatform, som er et ekstremt interessant område for Tamedia,” siger Christoph Brand, digital chef i Tamedia og Trendsales’ nye chef til Berlingske.

CEO for modeportalen, Ole Højriis Kristensen, er glad for den tillid, ejeren udviser. Trendsales har nemlig været presset på indtjeningen. Brugerne betaler gerne gennem MobilePay, og så løber der ikke ekstra kroner ind til Trendsales.

Ny app skal gøre købsoplevelsen bedre

Derfor introducerer Trendsales nogle nye tiltag; en app og større fokus på data. Appen skal imødekomme de mobile brugere og gøre betalingen helt automatisk, når ens bud bliver accepteret. Den større fokus på data skal gøre sitet klogere, så brugerne bliver præsenteret for varer, tidligere søgninger viser, de er interesseret i.

Læs også: Trendsales: Store krav til kundeservice skal løses med data

Trendsales, som blev stiftet i 2002, har mere 960.000 brugere og 600.000 annoncer. Tamedia købte platformen i 2014. Pengene skal føre selskabet vel ind i 2017.

Skriv et svar