Arkiver

NyhederSponsoreret indholdUngt Tech

Den femte TechBubbles-vinder gør rent bord

HappyHelper

Hver måned udvælger vi en håndfuld startups, som har imponeret med enten investeringer, ekspansion, ansættelser, kampagner eller lignende. I samarbejde med Postnord og Vivino, uddeler vi champagne, og den femte flaske går til en rengøringsplatform.

Denne gang var det Gloove, Queue-it, Happyhelper.dk og Acarix, der var blevet udvalgt til stemmesedlen. I, kære læsere, fik muligheden for at stemme på jeres favorit – og den femte vinder er nu fundet blandt

Med lidt over tre procent af stemmerne kommer Queue-it ind på en tredjeplads. Andenpladsen går til Gloove med 38 procent af stemmerne, Acarix må nøjes med godt én procent, men vinderen; de får næsten 58 procent af stemmerne. Og dermed kan rengøringsplatformen Happy Helper kalde sig for den femte TechBubbles vinder!

Familiefædre rejste millioner

Stifterne af Happyhelper.dk, Dennis Forchhammer, Jesper Brok-Jørgensen og Adam Sebastian Sheikh Hjorth samt CTO Mathias Ovdal, tiltrak sig i november en større investering. Investor og beløb har de dog holdt heldigt, men startuppet et vokset på kort tid: Foruden administrationen tæller virksomheden 384 rengøringsfreelancere, og 500 nye kunder tilmelder sig platformen, der blev lanceret i år, hver måned.

Læs også: Familiefædre får millioninvestering til rengøringsplatform

”Når alt kommer til alt, er jeg personligt stolt over at formidle fleksibelt arbejde til en masse studerende samt aflaste børnefamilier og skabe lidt mere overskud i hverdagen. Alle co-founders af Happy Helper er selv småbørnsfædre, så vi kender dagens trummerum. Og det gør det jo ekstra fedt på vej hjem fra arbejde fredag eftermiddag at se, at man lige har gjort hverdagen en smule nemmere for 100 familier samme dag,” fortalte Adam Sebastian Sheikh Hjorth i pressemeddelelsen efter investeringen.

Vi kontakter snarest vinderne, hvorefter du vil kunne læse, hvad der foregår hos Happy Helper nu.

1 kommentar

  • Good stuff, really superb. Because we can get more views through the sites. So please keep update like this. The information you have posted is very useful. Thanks to Useful Information Share. I really enjoy read this article.

Skriv et svar