Arkiver

De små aktuelle

Meget skærmarbejde? Prøv bluelight briller og undgå hovedpine

Der er mange ting, som hverdag forstyrrer og generer dine øjne. Her er især skærme fra diverse elektroniske gadgets en synder, for de mange skærme udstråler et konstant blåviolet lys, som påvirker både dine øjne og din hjerne.

Det såkaldte blå lys kommer fra både mobilskærme, computere, tablets og meget andet, og det kan faktisk skabe store problemer, hvis du udsætter dine øjne for store mængder af det blå lys hver dag.

Det er bl.a. et problem med meget blå lys om aftenen, da det blå lys fra eksempelvis din computer eller din mobiltelefon vil snyde din hjerne til at tro, at det er midt på dagen. Derfor kan det blå lys påvirke din søvn og derved din mulighed for at vågne op frisk og veludhvilet næste dag.

Hvis du sidder foran en computerskærm dagen lang, kan det blå lys også lede til hovedpine og spændinger, som kan nedsætte dine effektivitet og i værste tilfælde gøre arbejdet umuligt at udføre.

Bluelight briller skærmer mod de blå lys

Hvis du oplever problemer med søvnløshed, eller hvis du ofte får hovedpine eller spændinger efter en lang dag foran computerskærmen, kan bluelight briller være den helt rette løsning for dig. Du kan få bluelight briller både med og uden styrke, og det er derfor et hjælpemiddel, som kan bruges af alle.

Bluelight briller skærmer dine øjne fra det blå lys fra skærmen, så du kan komme nogle af de gener til livs, du oplever i det daglige. Bluelight briller kan ikke udelukke alt blå lys fra dine øjne, men brillerne hjælper meget, og du vil derfor hurtigt opleve en forbedring.

Du kan købe bluelight briller hos Hart & Holm, hvor du finder et stort udvalg af kvalitetsbriller, som både kan bruges af dig med synsbesvær, og som også kan bruges af dig med sunde øjne.

Skriv et svar