Arkiver

De små aktuelle

Derfor skal du flytte til Kalundborg

Der er mange gode grunde til, at du bør flytte til Kalundborg. Det er et godt valg, hvis du ønsker et sceneskift. Og det gælder uanset om du har familie der, et nyt job der eller en tredje grund til at flytte derhen. Så lige her kan du læse meget mere om, hvorfor du skal flytte til Kalundborg. Flyt og oplev Kalundborg! At Kalundborg by er hjemsted for nogle meget prestigefyldte institutioner? Med sit center for udvikling, videnskab og kultur er det et af Danmarks førende steder, når det gælder innovation inden for flere områder fra landbrug og sundhedsteknologi til kunst og design.

 

Kalundborg er gode muligheder for alle 

Flyt og oplev Kalundborg, hvor Jyderup Strand er stedet at være om sommeren. Det er en af Danmarks mest populære stranddestinationer. En stor fordel ved at flytte til Kalundborg er, at du er omgivet af smuk natur. Byen rummer også Jyderup Strand, som er en af Danmarks bedste strande . Det er et idyllisk hjørne, der tiltrækker besøgende fra hele Danmark.

 

Kalundborg har stor historie

Byen har også en række historiske bygninger, herunder amtsmuseets virkelige perle, Vor Frue Kirke af sten fra det 12. århundrede, som rummer uvurderlige middelalderlige kalkmalerier. Det er nemt at komme rundt i Kalundborg. Hvis du flytter til Kalundborg, vil du opleve, at der er gode offentlige transportmuligheder. Der er et effektivt busnetværk samt flere toglinjer fra Kalundborg Station. De smukke skove omkring byen byder på hyggelige gåture for dem, der ønsker mere end bare sol, sand og hav på deres ferie. Bevæg dig og gå rundt i naturen!

Skriv et svar